Sådan kan det nye område på 262.000 kvm i Høje-Taastrup komme til at se ud. Illustration: Cobe

Deas glæder sig over store planer for området i og omkring City2

Deas øjner vækstmuligheder i Høje-Taastrup vest for København.

Således glæder ejendomsforvaltningsselskabet sig over de store planer for området i og omkring City2, hvor de tre grundejere Danske Shoppingcentre, Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune er gået sammen om en storstilet udvikling af området. Sammen har de stiftet et arealudviklingsselskab, der skal omdanne et område på størrelse med 40 fodboldbaner til nye boliger og erhverv.

I den forbindelse fungerer Deas som rådgiver i en del af projektet for Danske Shoppingcentre.

– Den positive udvikling i området giver nyt liv og betyder rigtig meget for centret. Vi ser frem til en mere naturlig sammenhæng mellem center, byliv og dermed øget kundestrøm. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi har det rettet butiksmix, og vi er stolte over, at vi nu styrker centrets profil med store aktører som Føtex og Imerco, som udvider, og åbningen af Søstrene Grene, siger Thomas Lüscher, centermanager i Deas.

Læs også Danica, ATP og Ejendomsselskabet Norden vil udvikle 262.000 kvm i Høje-Taastrup

Faldende overskud – stigende omsætning
Centermanageren fremhæver, at et vigtigt greb i udviklingen af byområdet bliver et centralt og aktivt parkstrøg, som skal skabe en naturlig og attraktiv forbindelse mellem Høje Taastrup Station og City 2. Parkstrøget skal give plads til aktiviteter for både beboere, medarbejdere og besøgende med byliv, caféområder og en naturlig integration af City2 i bydelen.

City2 er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af Deas, som er Danmarks største centermanager med en portefølje på 17 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Deas Holding A/S kom ud af 2017 med et faldende overskud til 10,7 millioner kr. mod et overskud på 11,8 millioner i 2016. Omvendt steg selskabets nettoomsætning med 4,9 procent til 525,8 millioner kr. i 2017 primært som følge af nye kunder og mere samarbejde med eksisterende kunder.

Alt i alt er adm. Deas-direktør, Henrik Dahl Jeppesen, som i sidste uge blev udpeget som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark, tilfreds med 2017-resultaterne.

Læs også Deas-direktør udpeget som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark

Læs også Bundlinjen halter efter toplinjevækst hos Deas – men nu kommer den





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder