Ikano Bolig har ansat Mette Thiberg som byggechef og Niels Blom som seniorprojektudvikler. Foto: Cecilie Loulou Simonsen

Ikano ansætter byggechef og seniorprojektudvikler

Fra én til seks på halvandet år.

Så mange medarbejdere er det blevet til, efter Ikano Bolig har ansat Mette Thiberg som byggechef og Niels Blom som seniorprojektudvikler. Det sker forud for projekter med boliger og fællesskaber i Greve og Hillerød.

Mette Thiberg er uddannet teknisk tegner, konstruktør og bygherrerådgiver. Hun kommer senest fra en stilling som byggechef i Boligforeningen 3B. Niels Blom kommer senest fra en stilling som projektudvikler hos Bonava og er oprindeligt uddannet ingeniør.

Ikano Bolig er en del af Ikano – en international investeringskoncern ejet af familien Kamprad, der også står bag Ikea.

Ikano Boligs strategi er at være en langsigtet samarbejdspartner og investor, der både vil udvikle ejerboliger samt opbygge en portefølje af udlejningslejligheder. Udover ejer- og lejeboliger undersøger Ikano muligheden for at investere i private plejehjem, hvor selskabet indgår en langsigtet aftale med en ekstern operatør.

Ikano Bolig blev grundlagt i 2017.

Læs også Ikano Bolig starter salg af sit første projekt i Danmark

Læs også Ikano vinder udbud og skal bygge 145 boliger i nordsjællandsk by

Læs også Ikano Bolig indtager Danmark: Her er vores største styrker (+)

Læs også Ikano vil investere milliarder i nye og eksisterende boliger i hovedstadsområdet

Læs også Svenske Ikano har fundet sit første projekt i Danmark

Læs navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder