Ikano-projektet i Greve med 230 rækkehuse. Illustration: Ikano Bolig

Ikano Bolig starter salg af sit første projekt i Danmark

21. september kunne Estate Media som det første medie oplyse, at Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark kommer til at ligge i Greve. Her vil selskabet bygge cirka 230 boliger fordelt på et- og toplanshuse på mellem 90 og 125 kvm.

Læs også Svenske Ikano har fundet sit første projekt i Danmark

Nu går salget af boligerne ved Skovbo Allé i gang. Priserne ligger mellem 2,9 og 3,4 millioner kr., og de bliver solgt via Danbolig Jim Riel i Greve og Solrød. De første beboere forventer Ikano kan flytte ind i efteråret 2019.

– Vi har en ambition om mere end blot at bygge boliger. Vi ønsker at bygge fællesskaber. Det betyder også, at vi ikke bare vinker farvel, når nøglerne til de færdige huse er overdraget. Vi vil også engagere os i området, efter at beboerne er flyttet ind, siger adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig.

Boligerne bliver indrettet i samarbejde med Ikea Taastrup, og grundtanken er at bygge ”kubiksmarte boliger”.

Har også et projekt i Hillerød
Ud over projektet i Greve har Ikano Bolig købt en grund ved Cirkelbuen i Ullerød Nord i Hillerød Kommune. Her skal opføres 39 rækkehuse og 78 lejligheder. Desuden bliver der udstykket 28 parcelhusgrunde. De første huse og grunde bliver udbudt til salg i foråret 2019 og står efter planen klar til indflytning i sommeren 2020.

Læs mere i Ikano vinder udbud og skal bygge 145 boliger i nordsjællandsk by

Ikano Bolig er en del af Ikano – en international investeringskoncern ejet af familien Kamprad, der også står bag Ikea.

Ikano Boligs strategi er at være en langsigtet samarbejdspartner og investor, der både vil udvikle ejerboliger samt opbygge en portefølje af udlejningslejligheder. Udover ejer- og lejeboliger undersøger Ikano også muligheden for at investere i private plejehjem, hvor man indgår en langsigtet aftale med en ekstern operatør.

Boligprojekt i Greve: 230 rækkehuse

  • Ikano Bolig har købt en grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune
  • Grunden er på 112.600 kvm, hvoraf ca. 25.000 kvm bliver bebygget
  • Grunden er beliggende ca. 3 km fra Greve Strand
  • Der bliver bygget omkring 230 rækkehuse fordelt på et- og toplanshuse på mellem 90 og 125 kvm
  • Prisen på boligerne er mellem 2.900.000 og 3.400.000 kr.
  • Indretningen af husene sker i samarbejde med Ikea Taastrup
  • De første huse bliver udbudt til salg nu og vil stå klar til indflytning i efteråret 2019
  • Danbolig Jim Riel i Greve og Solrød står for salget af boligerne

Læs også Svenske Ikanos indtog i Danmark vakte mest opsigt i september

Læs også Ikano Bolig ved at lukke næste grundkøb (+)

Læs også Ikano Bolig indtager Danmark: Her er vores største styrker (+)

Læs også Ikano vil investere milliarder i nye og eksisterende boliger i hovedstadsområdet

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder