Mikkel Søby og Henrik Svane.
Mikkel Søby (til venstre) og Henrik Svane. Foto: Home

Køb af Home Erhverv-kæden vakte mest opsigt i december

Traditionen tro blev flere store ejendomstransaktioner lukket i årets sidste måned, hvilket skinner igennem på listen over de mest læste nyheder på Estate Media i december.

Øverst på listen er dog ikke en ejendomstransaktion, men derimod nyheden om, at Mikkel Søby og Henrik Svane, der begge har været franchisetagere i Home Erhverv i en årrække, overtager Home Erhverv-kæden. Sælger er Home A/S – en del af Danske Bank-koncernen som et datterselskab ejet af Realkredit Danmark. De otte Home Erhverv-centre rundt i landet fortsætter deres drift og virke under navnet indtil 2020.

Den næstmest læste historie blev nyheden om, at Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere har frataget Peter Norvig retten til at kalde sig ejendomsmægler. Fratagelsen, som gælder frem til april, sker, efter Peter Norvig for femte gang har fået en bøde for at nøle med betaling af deposita tilbage til kunder.

Den tredjemest læste nyhed i december var, at PwC efter flere måneders forhandlinger har opgivet at lande en aftale med Jeudan, fordi revisions- og konsulentvirksomheden har valgt at blive liggende på Strandvejen i Hellerup, hvor PwC har mulighed for at få flere kvm. Det betyder, at Jeudan alligevel ikke kommer til at investere cirka 1,6 milliard kr. i et ellers planlagt nyt PwC-domicil på Marmormolen på Østerbro i København. 5. juli 2018 annoncerede Jeudan, at ejendomsvirksomheden havde indgået en hensigtserklæring med PwC om et nyt dansk hovedkvarter. Og at aftalen var forventet underskrevet inden udgangen af 2018.

Mest læste nyheder i december

Udvalgte Estate Pluss-artikler fra december

Læs også Cowi-opkøb af Arkitema vakte mest opsigt i november

Læs også Heimstaden-opkøb til 1,1 milliard kr. vakte mest opsigt i oktober

Læs også Svenske Ikanos indtog i Danmark vakte mest opsigt i september





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder