Peter Norvig. Foto: Arkivfoto

Peter Norvig frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler

Peter Norvig må ikke længere kalde sig ejendomsmægler. Det har Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere bestemt, skriver Ekstra Bladet.

Fratagelsen af retten sker, efter Peter Norvig for femte gang har fået en bøde for at nøle med betaling af deposita tilbage til kunder.

– Ved fire gange tidligere at have været sanktioneret for forkert håndtering af deponerede midler har indklagede ejendomsmægler Peter Norvig gentagene gange udvist en sådan forsømmelse i udøvelsen af sin virksomhed som ejendomsmægler, at det giver nævnet grund til at antage, at Peter Norvig ikke i fremtiden vil kunne udøve virksomheden som ejendomsmægler på en forsvarlig måde, skriver Disciplinærnævnet.

I en kommentar til Ekstra Bladet siger Peter Norvig som det eneste, at fratagelsen gælder frem til april 2019.

Hverken Living Homes’ bestyrelsesformand, Claus Østerlin, eller adm. direktør, Pauline Hüffeldt, ønsker at udtale sig til Ekstra Bladet.

Ifølge CVR er Pauline Hüffeldt både legal ejer (100 procent) og reel ejer (100 procent) af Living Homes, hvor Peter Norvig præsenteres som ”den daglige kontaktperson hos Living Homes.”

– Peter (Norvig, red.) er sammen med Hanne (Nørrisgaard, red.) den mægler, som har solgt flest projektboliger i Danmark, fremgår det mandag på Living Homes’ hjemmeside.

Læs også Nybolig Erhverv i København opruster udlejningsteam

Læs også Ny chef i Nybolig Erhverv kommer fra Colliers

Læs også Skala Arkitekter intensiverer norsk satsning med ledelsesrokade

Læs også Peter Weyhe bliver teknisk projektdirektør i Stensdal Group

Læs også Ncap finder chef for kapitalforvaltning i Barings Real Estate

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder