Økonomi- og administrationschef i Nybolig Erhverv, Claus Nielsen. Foto: Nybolig Erhverv

Ny chef i Nybolig Erhverv kommer fra Colliers

Claus Nielsen er netop tiltrådt som økonomi- og administrationschef i franchisekæden Nybolig Erhverv, der i dag har 24 forretninger og godt 170 medarbejdere rundt i landet.

Ansættelsen af økonomi- og administrationschefen i en nyoprettet stilling sker, før erhvervsmæglerkæden i januar 2019 både skifter navn og rebrander sig selv i kølvandet på Nykredit Mæglers salg af Nybolig Erhverv i maj 2017.

Claus Nielsen, 48 år, har baggrund i revisorbranchen og kommer fra en tilsvarende stilling gennem de sidste knap syv år i Colliers, som i juli opkøbte Sadolin & Albæk.

– Vi er glade for at kunne udvide vores administration med en profil, der i kraft af et indgående branchekendskab kan løfte vores kompetencer yderligere. Vi står foran en travl periode og en stor opgave med lancering af nyt navn og en rebranding af hele kæden. Med Claus Nielsen får vi en person, der kan supportere vores forretninger på en lang række områder. Samtidig skal han være med til at sikre den fortsatte vækst og strategiske udvikling af kæden, siger adm. direktør og partner, Erik Andresen, Nybolig Erhverv.

Nybolig Erhvervs ejerkreds
Claus Nielsen er uddannet merkonom i regnskab, og foruden erfaringerne fra markedet for erhvervsejendomme har han tidligere varetaget administrative ledelses- og økonomifunktioner som blandt andet regnskabschef i flere danske og internationale virksomheder.

– Jeg glæder mig til at være med til den fortsatte udvikling og de opgaver, der følger med relanceringen af et så stærkt brand som Nybolig Erhverv, og jeg ser frem til at kunne supportere vores mange forretninger på de områder, hvor jeg har særlig viden og erfaring, siger Claus Nielsen, der tiltrådte sin nye stilling 1. december.

Nykredit Mægler solgte for halvandet år siden Nybolig Erhverv til Aktieselskabet CBH ejet af Claus Hommelhoff og hans partner Lars-Erik Larsen samt franchisetager Erik Andresen, indehaver af Nybolig Erhverv Aarhus.

Læs mere i Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv

Seneste navnehistorier:

Peter Weyhe bliver teknisk projektdirektør i Stensdal Group

Ncap finder chef for kapitalforvaltning i Barings Real Estate

Nordanö får ny partner fra Catella

Jesper Faurholdt bliver ny direktør for Danske Shoppingcentre

Christoph Wiese skifter til Danbolig Erhverv i København

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder