Estate Media –

Nyheder – Danmark

Claus Hommelhoff til højre her sammen med Rune Kilden.

Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv

De aarhusianske investorer Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv med franchise til 24 forretninger landet over. Franchisetagere kan vælge at fortsætte eller stoppe i samarbejdet på helt normale vilkår nu, hvor der kommer helt andre ejere.

Kamilla Sevel

tirsdag 9. maj 2017 10:58

Tre aarhusianske investorer Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv kæden. Nykredit beholder dog boligdelen af kæden, som de i højere grad vil fokusere på, mens de ikke har set udtalte synergier i erhvervsdelen.

– Det er franchiseselskabet, som er solgt, mens ændringen af ejerskabet ikke ændrer ved forholdene omkring franchisemodellen. Franchisetagerne over hele landet kan som enhver anden franchisetager vælge at fortsætte i kæden på helt normale vilkår, siger presseansvarlig Thomas Hovgaard fra Nybolig.

Nybolig Erhverv har en række markante og højtprofilerede partnere over hele landet og med 24 forretninger på landsplan er Nybolig Erhverv den markedsledende erhvervsmæglerkæde i Danmark. Kæden har blandt andet markante spillere i såvel København som i Aarhus, Aalborg, Odense og Trekantområdet og oplyser selv, at de formidler hver 4. ejendom i Danmark.

Claus Hommelhoff er i forvejen dybt engageret i ejendomsmarkedet og vandt senest muligheden for at opføre det højt profilerede Lighthouse projekt på Aarhus Havn sammen med Rune Kilden. De to vil bygge Danmarks højeste bygning.

 

( Besøgt 3.203 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Bach Gruppen får standset byggeri på Bryggens Bastion

Byggeri, København / fredag 18. september 2020

Ejendomsbranchen bliver kørt over igen og igen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Jeudan køber kontordomicil for 102 millioner kr. – og afslører planer

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Sexisme – selvfølgelig er det også i ejendomsbranchen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 18. september 2020

Investor køber boliger for knap en kvart milliard kr. i København

Pluss, Bolig, Investering, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder