Estate Media –

Nyheder – Danmark

Adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre

Jesper Faurholdt bliver ny direktør for Danske Shoppingcentre

ATP Ejendommes Michael Nielsen bliver økonomidirektør i selskabet, der ejer 17 danske shoppingcentre.

Kamilla Sevel

onsdag 28. november 2018 12:26

Jesper Faurholdt, nuværende adm. direktør i den franske byggevarekoncern Saint-Gobain Distribution Denmark, bliver 1. februar 2019 ny adm. direktør for Danske Shoppingcentre, der ejer 17 af Danmarks mest kendte shoppingcentre. Michael Nielsen, tidligere adm. direktør i ATP Ejendomme, bliver ny økonomidirektør.

Danica og ATP Ejendomme ejer i fællesskab de 17 centre. 

Jesper Faurholdt har gennem sin karriere i detailhandlen fokuseret på at udvikle koncepter og strategier, som giver kundeoplevelser og resultater. Han har blandt andet været adm. direktør for Kvickly med mere end 8.500 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 11 milliarder kr. 

Netop erfaringerne med at give kunderne gode oplevelser og give butikkerne mulighed for at leve op til kundernes forventninger er blandt hovedårsagerne til, at 49-årige Jesper Faurholdt i dag, onsdag, bliver præsenteret som adm. direktør for Danske Shoppingcentre, der ejer 17 centre, som årligt bliver besøgt af knap 70 millioner kunder og omsætter for næsten 10 milliarder kr. 

– Jesper Faurholdt har kommerciel gennemslagskraft og stor erfaring i at arbejde strategisk med at levere gode oplevelser til kunder. Derfor er Jesper ideel som adm. direktør i Danske Shoppingcentre, hvor den gode shoppingoplevelse er altafgørende for, at butikker og kunder vil være i vores centre, siger André Scharf, bestyrelsesformand i Danske Shoppingcentre. 

Har købt stort ind – Herningcentret og Randers Storcenter
Danske Shoppingcentre blev oprettet i januar 2018, efter ATP købte 50 procent af Danica Pensions centerportefølje for 6,9 milliarder kr. Siden har Danske Shoppingcentre købt Herningcentret og opnået fuldt ejerskab af Randers Storcenter. Jesper Faurholdt bliver Danske Shoppingcentres første adm. direktør.

– Jeg ser shoppingcentre som oplevelsescentre, hvor familie og venner tilbringer kvalitetstid sammen, uanset om målet er at handle, spise eller noget helt tredje. Det er der heldigvis flere og flere, der gør, og der er både kommet flere kunder og en større omsætning i de 17 centre over de seneste år. Den udvikling skal fortsætte, og det kræver investeringer, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for, siger Jesper Faurholdt og peger konkret på, at den fysiske og digitale shopping skal bindes endnu tættere sammen i centrene. 

Ved Jesper Faurholdts side er Michael Nielsen, der skal være økonomidirektør i Danske Shoppingcentre. Michael Nielsen er frem til årsskiftet ansat i ATP Ejendomme. 

– Det er fantastisk, at vi har fået Michael Nielsen med på holdet i Danske Shoppingcentre. Han er en stor kapacitet med enorm erfaring og viden om centrene, siger Jesper Faurholdt.

Michael Nielsen siger, at han glæder sig til at fokusere på Danske Shoppingcentre, som han var med til at grundlægge. 

– Danske Shoppingcentre ligger mit hjerte nært. Det er en enormt spændende branche, der er i hastig udvikling, og med vores attraktive centre står vi med gode kort på hånden, når det kommer til at give kunderne de bedste shoppingoplevelser. Det glæder jeg mig meget til at føre ud i livet sammen med Jesper Faurholdt og de øvrige medarbejdere i selskabet, siger Michael Nielsen. 

Fakta: Danske Shoppingcentre

Selskabet ejer 17 af Danmarks mest markante shoppingcentre, som er fordelt over hele landet med over 400.000 kvm og samlet mere end 1.100 butikslejemål. I 2017 blev der omsat for næsten 10 milliarder kr. i de 17 shoppingcentre, som tæller Kolding Storcenter, Randers Storcenter, Herningcentret, Friis Shoppingcenter, City Vest, Amager Centret, City2, Copenhagen Designer Outlet, Frederiksberg Centret, Glostrup Shoppingcenter, Hvidovre C, Ishøj By Center, Lyngby Storcenter, Nørrebro Bycenter, Helsingør Bycenter, Slotsarkaderne og Vestsjællandscentret. 

Læs også Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny direktør på plads

Læs også AP Pension sælger sin del af Randers Storcenter for trecifret millionbeløb

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Danmarks største entreprenør forventer at øge omsætningen en spids

Regnskab og resultater, Entreprenører / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland