Estate Media –

Nyheder – Danmark

Christoph Wiese.
Christoph Wiese. Foto: Danbolig Erhverv

Christoph Wiese skifter til Danbolig Erhverv i København

Christoph Wiese bliver porteføljechef i Danbolig Erhvervs hovedstadsafdeling, der de senere år har øget salget med mere end 300 procent. 

Christoph Wiese har nu fundet et nyt ståsted efter skiftet fra Cubrix Property Advisors og det mangeårige samarbejde med Michael Lind Olesen. 1. januar starter han hos Danbolig Erhvervs københavnske forretning. Som tidligere både salgschef og forretningsudviklingschef hos en række store erhvervsejendomsmæglere og udviklere kommer Christoph Wiese med mere end 20 års erfaring i bagagen. 

– Danbolig Erhverv har været igennem en rigtig spændende udvikling de sidste tre år, og de er helt retmæssigt, synes jeg, vokset i både størrelse og anseelse i branchen. Den rejse vil jeg rigtig gerne stige med ombord på og bidrage til. Vores mål er, at Danbolig Erhverv bliver den mægler, folk har først i tankerne, når de skal handle ejendomme, siger Christoph Wiese, der også er medlem af landsbestyrelsen i Byggesocietetet.

Han kommer fra en stilling som salgschef hos Cubrix Property Advisors. Før det var han i knap syv år forretningsudviklingschef hos Home Erhverv København med ansvaret for de internationale aktiviteter og større danske kunder. Christoph Wiese var også blandt de første til at udvikle Ørestad på Amager, da han i starten af 00’erne arbejdede som forretningsudviklingschef i Ørestadsselskabet. 

– Vi er stolte af at få Christoph med på holdet med den enorme erfaring og viden, han har med. Udover sit mangeårige kendskab til det københavnske erhvervsejendomsmarked har han opbygget et ekstensivt netværk. Først og fremmest på grund af sin høje faglighed, men også gennem sit yderst behagelige væsen. Så vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, siger adm. direktør Mads Roepstorff, Danbolig Erhverv København. 

Fra sælger af skibsmaling til attaché i Grækenland
Christoph Wiese kommer til at indgå i det daglige team med ansvar for både nuværende og kommende kunder. 

– Jeg har tidligere blandt andet arbejdet med relativt store projekter og sager. Derfor vil noget af mit fokus også blive rettet mod at bidrage til de services, Danbolig Erhverv København kan tilbyde de lidt større kunder. For eksempel ligger der formidlingsaftaler på blandt andet fire investeringscases til en samlet værdi på 3,5 milliarder kr. Dem glæder jeg mig til at præsentere for danske og i høj grad udenlandske investorer, siger han. 

Christoph Wieses karriere startede som sælger hos skibsmalingsfirmaet Hempels Marine Paints. Her var han blandt andet udstationeret i Holland og senere Grækenland. Fra Hempel gik turen til Udenrigsministeriet som strukturfondsattaché og efterfølgende eksportstipendiat i Athen og Thessaloniki videre til Copenhagen Capacity og indtoget i ejendomsbranchen.

Læs også om Danbolig: – Vi mangler investeringsejendomme

Læs også om en af Christoph Wieses tidligere handler 20.000 kvm københavnerejendom solgt for 372 millioner kr.

Læs også om Forretningsudviklingschef Christoph Wiese fylder 50 år

Læs mange flere navnehistorier her

( Besøgt 828 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Heimstaden køber tyske ejendomme for 6,2 milliarder kr.

Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 21. september 2020

Ejendomsbranchen bliver kørt over igen og igen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Bach Gruppen får standset byggeri på Bryggens Bastion

Byggeri, København / fredag 18. september 2020

Jeudan køber kontordomicil for 102 millioner kr. – og afslører planer

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Sexisme – selvfølgelig er det også i ejendomsbranchen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 18. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder