Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig. Foto: Cecilie Loulou Simonsen/Happy Playrooms

Svenske Ikanos indtog i Danmark vakte mest opsigt i september

21. september kunne Estate Media som det første medie oplyse, at Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark kommer til at ligge i Greve. Her vil selskabet bygge i alt cirka 230 boliger fordelt på 1- og 2-planshuse på mellem 90 og 125 kvm.

Nyheden blev suverænt den mest læste her på sitet i løbet af september.

Den næstmest læste nyhed blev, da forhenværende adm. direktør for SEB Ejendomme, Solveig Rannje, fortalte til Estate Pluss, at hun søger nye udfordringer efter at være blevet fritstillet – hvorfor hun ikke følger med over i Danica Ejendomme.

Den tredjemest læste nyhed i september var, at verdens største erhvervsejendomsmægler, CBRE, 1. november overtager aktiviteterne i Sehested Group. Dermed er det lykkedes partnerne Michael Sehested og Anette Grotum at få solgt Sehested Group, som de etablerede i 2010.

Mest læste nyheder i september

Udvalgte Estate Pluss-artikler fra september

Se også Mest læste artikler på Estate Media i august

René Brandt, adm. direktør for Ikano Bolig, taler både på ”Ejendomsinvesteringer i Danmark” den 6. december og på ”Boligdagene 2019” den 17. januar. Læs mere om konferencerne her:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder