Mikkel Bülow-Lehnsby stopper som adm. direktør for Nrep. Foto: Nrep

Nrep får ny adm. direktør efter Mikkel Bülow-Lehnsby

Partner, medstifter og adm. direktør Mikkel Bülow-Lehnsby stopper som direktør for Nrep.

I stedet overtager partner Claus Mathisen stillingen som øverste direktør i det nordiske investeringsselskab.

Mikkel Bülow-Lehnsby, en af tre medstiftere af Nrep, fortsætter på fuld tid i Nreps Executive Committee og vil være med til at fastlægge den strategiske retning, nye investeringsstrategier og forretningsplaner for virksomheden.

Claus Mathisen. Foto: Nrep

– Vi er heldige at have en med Claus Mathisens kaliber og erfaring med på næste del af vores rejse. Nrep har siden etableringen i 2005 gradvist udviklet og opbygget flere kundefokuserede ejendomsprodukter og er vokset til mere end 140 medarbejdere. Nrep har nået en størrelse, som kræver en anden tankegang og ledelsesstil, hvilket Claus Mathisen kan bidrage til, siger Mikkel Bülow-Lehnsby.

”Behov for en ny type ledelse”
Fra 2008 til 2017 var Claus Mathisen adm. direktør for Pelican Self Storage, som er en driftsplatform skabt af Nrep. Han udviklede Pelican Self Storage fra en idé til et af Europas førende self storage-selskaber.

Claus Mathisen har været kernemedlem af Nreps strategiske ledelsesteam siden 2008 og har en baggrund fra Boston Consulting Group og J.P. Morgan.

– Jeg er utrolig beæret over, at der er tillid til, at jeg kan lede Nrep på den fortsatte rejse. Jeg glæder mig til at udvikle teamet og realisere vores vision om at udbyde bedre ejendomsprodukter til folk i alle aldre, siger Claus Mathisen.

På vegne af Nreps partnergruppe siger medstifter Rasmus Nørgaard:

– Mikkel Bülow-Lehnsby har haft en vigtig rolle i at bringe Nrep til det sted, hvor vi er i dag, men væksten i vores organisation medfører et behov for en ny type ledelse. Claus Mathisen har de rigtige operationelle færdigheder og ledelsesmæssige evner til at lede Nrep mod fortsat vækst og endnu bedre resultater.

Nrep landede i 2017 et overskud på 36,2 millioner kr. mod et overskud på 44,3 millioner året før.

Læs mere i Nrep-overskud falder til 36 millioner kr. (+)

 

Læs også Lisbeth Sandgaard bliver salgschef i Deas

Læs også Byggedirektør i Malmø bliver Sveriges første riksarkitekt

Læs også Newsec køber Salling Ejendomsadministration

Læs også Newsec åbner kontor i London med tidligere JLL-direktør som leder

Læs også CBRE overtager Sehested Group

Læs også Michael Sehested: Derfor køber CBRE os (+)

Læs også Ejendomsforvalteren 360 North køber Administrea

Læs også Ny partner i Juul | Frost Arkitekter kommer fra Arkitema

Læs også Ny chef for ejendomsadvokater satser på unge mennesker

Læs mange flere navnehistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder