Rikke Lykke, Patrizia. Foto: Kamilla Sevel.
Rikke Lykke.

Rikke Lykke får internationalt topjob

Direktør for Patrizia i Norden, Rikke Lykke, er udvalgt til en topposition i det tyske investerings- og asset management-selskab. Hun har som nordisk direktør haft ansvar for akkvisitioner og asset management i Danmark, Sverige, Finland og Norge, men nu får den del af selskabet ny ledelse.

Rikke Lykke kommer i stedet som regionschef til at stå i spidsen for Patrizia i Tyskland, Østrig, Schweiz, Ungarn, Polen, Tjekkiet og Kroatien. Hun får ansvar for 170 medarbejdere og en portefølje under forvaltning til en værdi af cirka 150 milliarder kr.

Rikke Lykke har i forvejen ansvar for den paneuropæiske integration af investeringsselskaberne Rockspring Property Investment Managers, Triuva og Sparinvest Property Investors, som Patrizia har opkøbt gennem det seneste år.

– Det er et stort ansvar, jeg har fået. Det er en spændende opgave, hvor omfanget ikke helt er gået op for mig endnu, selvom jeg er i fuld gang, smiler Rikke Lykke, der blev præsenteret for planerne for sit fremtidige virke i firmaet til en middag i Tyskland med en række direktionsmedlemmer.

Har skabt gode resultater med nordisk ledelsesstil
Rikke Lykke er blevet udnævnt, fordi hun blandt andet har skabt gode resultater med nordisk ledelsesstil, hvor hun har formået at inddrage medarbejderne og lægge mere ansvar ud i organisationen.

– Jeg tror, det er altafgørende for en virksomhed, at medarbejderne selv tager initiativ, og det gør man kun, hvis man også har ansvar. Sådan er vi i dag organiseret i de nordiske lande, og jeg skal nu lægge en plan for, hvordan vi skal udvikle os på tværs af Europa.

Rikke Lykke får ansvar for asset management af cirka 50 procent af Patrizias samlede portefølje. Selvom hun nu lægger ansvaret for de nordiske lande fra sig, kommer hun stadigvæk til at arbejde med udgangspunkt fra kontoret i København. Faktisk regner hun med at dele kontor med den nye nordiske regionschef, hollandske Peter Helfrich, der bliver boende i Holland, da de formentlig sjældent vil være på kontoret på samme tid på grund af stor rejseaktivitet.

Læs også Patrizia vil fortsætte med at udvide porteføljen

Læs også Patrizia forventer op mod 22 procent vækst i 2018

Læs også Patrizia køber 12 ejendomme i Nordhavn

Læs også Rikke Lykke skal stå i spidsen for integration af nye selskaber





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder