Det kommende hotel - med det foreløbige navn "Hilton Copenhagen City" - skal udover 400 værelser blandt andet indeholde møde- og konferencefaciliteter samt to restauranter. Illustration: Henning Larsen Architects

Hilton vender tilbage til Danmark tidligst i 2020 – her er hotellet

Det var med vemod og irritation, da Hilton i 2017 måtte forlade Københavns Lufthavn, efter at den norske mangemilliardær og ejendomsinvestor Petter Stordalen havde presset hotelkæden ud for i stedet at få sin Clarion-hotelkæde ind.

Men nu er Hilton på vej tilbage til København.

Således investerer ATP Ejendomme og BC Hospitality Group et milliardbeløb i deres fælles Hilton-projekt, så hotelkæden flytter ind i Nordeas tidligere hovedkontor populært kaldet “Ørkenfortet” ved Knippelsbro på Christianshavn.

Først skal lokalplanen for området dog ændres, hvis det i løbet af 2020 skal lykkes at åbne det femstjernede hotel med omkring 400 værelser.

ATP Ejendomme, der råder over kontorejendommen fra 1962, har tidligere oplyst, at det er et hotel, der flytter ind i “Ørkenfortet”, som skibsværftet B & W var de første til at være i.

– Vi er enormt glade og stolte over at kunne præsentere dette projekt. Hilton er ubestridt et af verdens mest kendte og bedste brands, så det er absolut et flagskibsprojekt for os, siger Allan L. Agerholm, koncernchef i hoteloperatøren BC Hospitality Group, til Berlingske Business.

Det kommende hotel – med det foreløbige navn “Hilton Copenhagen City” – skal udover de cirka 400 værelser blandt andet indeholde møde- og konferencefaciliteter samt to restauranter. Det samlede areal er på 29.000 kvm.

Henning Larsen Architects skal stå for indretning, arkitektur og design af det nye hotel, der skal drives af BC Hospitality Group, der i forvejen driver hotellerne AC Hotel Bella Sky, Marriott og Crown Plaza i og ved København.

Læs også Lufthavnen får hotel med 500 værelser til 800 millioner kr. – Hilton ude af København





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder