Estate Media –

Nyheder – Danmark

Foto: Google.

Nyt iværksættermekka på Frederiksberg får opbakning fra borgmester

Just Eat-stifteren Jesper Buch vil sammen med en kreds af investorer investere i et posthus på Frederiksberg og lave det om til kontorfællesskab og boliger målrettet iværksættere. Planerne kan først færdigbehandles i slutningen af 2018, men investorerne har allerede fået opbakning hos borgmesteren ifølge Berlingske Business.

Martin Burlund

tirsdag 26. september 2017 8:43

Hvis alt går efter planen, så har Frederiksberg et nyt ‘tempel’ for iværksættere i 2020. Det er drømmen for Just Eat-stifteren Jesper Buch, som sammen med en kreds af investorer har købt postgrunden på Finsensvej 12 og vil omdanne de eksisterende 2000 kvm til 4000 kvm kontorer og restauranter plus et højhus med lejligheder, som ingen kender højden på endnu.

– Min store drøm er et iværksættertempel, hvor man kan arbejde og bo. Min egen virksomhed, der nu er 35 milliarder værd, startede i en kælder. Vi boede der, og vi arbejdede der, og det tror jeg, mange vil have godt af, siger Jesper Buch til Berlingske Business.

Ud over Jesper Buch er kredsen bag kontorfællesskabet SoHo i Kødbyen en del af investorerne. De har i otte år lejet lokaler ud til blandt andet iværksættere i Kødbyen på Vesterbro, og medejer Christian Wad er overbevist om, at konceptet Start-up City vil kunne blive en god forretning.

– Vi kan helt sikkert se en forretning i et sted, hvor man både kan bo og arbejde. Vi vil egentligt gerne have gjort det i Kødbyen, men det er ikke muligt, så vi har været på kig efter et sted at gøre det i fem år, siger han til Berlingske Business.

Først skal Start-up City, som konceptet hedder, have de nødvendige kommunale tilladelser, men hvis det står til borgmester i Frederiksberg Kommune Jørgen Glenthøj bliver projektet til noget, da den vil kunne lokke nye virksomheder til og skabe nyt liv i en mindre livlig del af Frederiksberg.

– Projektet rammer lige ned i kernen af Frederiksberg som vidensby og lægger sig fint op ad det stærke iværksættermiljø, der f.eks. allerede findes på CBS. Iværksætteri er helt afgørende for fremtidens vækstmuligheder, og det meget ambitiøse projekt vil derfor være en kæmpe fordel for Frederiksberg og for landet som helhed. Vi har netop sat gang i planprocessen, hvor alle vil få mulighed for at forholde sig til ideen, siger Jørgen Glenthøj til Berlingske Business.

Start-up City arbejder ud fra en plan om at stå klar i 2020. Det er Schmidt Hammer Lassen, der skal tegne projektet.

Læs også: Næsten alt udlejet i L’Oreal-huset og Matriklen efter konvertering til flerbrugerhus

( Besøgt 792 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Heimstaden køber tyske ejendomme for 6,2 milliarder kr.

Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 21. september 2020

Ejendomsbranchen bliver kørt over igen og igen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Bach Gruppen får standset byggeri på Bryggens Bastion

Byggeri, København / fredag 18. september 2020

Jeudan køber kontordomicil for 102 millioner kr. – og afslører planer

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Sexisme – selvfølgelig er det også i ejendomsbranchen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 18. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder