Konferencer

!



Boligdagene 2024


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Christian Degn

Konferencier,

Christian Degn arbejdede i mange år som journalist, og han blev blandt andet, sammen med kollegaen, Stine Skriver, nomineret til den prestigefyldte Cavlingpris for deres afsløringer i programmet ”Kontant”, hvor de væltede en minister under det, der blev kendt som "Kødskandalen". En dag bød muligheden sig for at stå foran kameraet i et andet format - og her følte Christian Degn sig endnu mere hjemme. Han fandt sit rette element og her har han brændt igennem lige siden, blandt andet i ”Hammerslag”, ”Hvem vil være millionær”, ”Go’ aften Live” og ”Alt det min far ikke har lært mig”.

Heidi Bank

Boligordfører, Venstre

Heidi Bank er medlem af Folketinget for Venstre. Hun er boligordfører og formand for folketingets ligestillingsudvalg og næstformand for indenrigs- og boligudvalget. Tidligere sad Heidi Bank i byrådet i Aarhus, hvor hun var medlem af Teknisk Udvalg, Udvalg for Børn og Unge og Mangfoldighed og Ligestilling. Oprindeligt er Heidi Bank uddannet inden for bankverdenen og hun har i en årrække drevet selvstændig ejendomsmæglervirksomhed med salg af land- og lystejendomme.

Søren Kristensen

Cheføkonom, Sydbank

Søren Kristensen er Sydbanks cheføkonom i makroafdelingen. Søren følger tendenserne i dansk og international økonomi fra en makroøkonomisk vinkel. Han udstikker bankens holdning til de økonomiske konjunkturer, valutakurserne og renterne i dansk og global økonomi. Han kan derfor kommentere på den økonomiske og politiske udvikling. Herunder blandt andet udviklingen på boligmarkedet, arbejdsmarkedet, privatforbruget og de offentlige finanser. Søren Kristensen har været ansat i Sydbank siden februar 2016 og er uddannet cand. oecon. fra Aarhus Universitet.

Lone Bøegh Henriksen

CEO & ansvarlig indehaver, home LBH A/S

Lone Bøegh Henriksen driver 10 home forretninger samt et servicecenter. Med mere end 4.000 udlejninger årligt og en medarbejder stab på +80 samlet er hendes virksomhed blandt de førende ejendomsmæglerfirmaer. Lone Bøegh Henriksen har tidligere været medlem af Dansk Ejendomsmæglerforenings bestyrelse i 10 år, ligesom hun sidder i advisory board i Formueplejes ejendomsfonde.

Kasper Bøtcher

Indehaver, ejendomsmægler MDE, Danbolig Aarhus projektsalg og udlejning

Kasper Bøtcher har været i Danbolig Aarhus i mere end 10 år og hvor han blev indehaver i 2018. Kasper Bøtcher er uddannet ejendomsmægler MDE og sidder til dagligt med alt vedrørende udlejning og salg af nogle af Aarhus' største nyopførte projekter og er blandt andet tilknyttet markante byggerier som Lighthouse og Nicolinehus.

Ulrik Ahrendt-Jensen

CEO, OK Fonden

Ulrik Ahrendt-Jensen er uddannet cand.soc. og har løbende efteruddannet sig inden for økonomi, ledelse og strategi. Ulrik har i siden september 2019 været administrerende direktør for OK-Fonden, der er en erhvervsdrivende fond med landsdækkende aktiviteter inden for botilbud til psykisk udsatte, plejecentre, hospice, bofællesskaber samt handicaphjælp. Ulrik har en aktiv bestyrelseskarriere og har derudover været medlem af Velfærdsrådet.

Solveig Rannje

Head of Real Estate Investment, Velliv

Solveig Rannje blev i oktober 2019 ejendomsdirektør i Velliv, som er Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab. Solveig Rannje har tidligere været ejendomsdirektør i Thylander Gruppen, i SEB Pension og direktør for ejendomme i Finansiel Stabilitet. Solveig Rannje er cand.jur. fra Københavns Universitet samt statsaut. ejendomsmægler og bestrider en række tillidshverv, herunder som bestyrelsesmedlem i EjendomDanmark. Siden hun kom til Velliv har hun købt boliger ind for milliarder til selskabets portefølje.

Kurt Helles Bardeleben

Partner, advokat (H), Sirius Advokater

Kurt Bardeleben er partner i Sirius Advokater, som han kom til i 2019 fra DLA Piper. Han har tidligere været hos Kammeradvokaten og beskæftiger sig med offentlig virksomhed særligt vedrørende transaktioner mellem det private og det offentlige. Kurt Bardeleben har de seneste år bistået ved organisering af flere betydelige offentlige bygge- og anlægsopgaver omfattende blandt andet statslige og kommunale OPP-projekter, infrastrukturprojekter, byudviklingsprojekter, kulturbyggerier samt opførelse og renovering af almene boliger.

Søren Secher

Leder, OBOS Living Lab, OBOS

Søren Secher er leder af OBOS LIving Lab hos en af Nordens største boligbyggere, OBOS, der har eksisteret siden 1929 og har over en halv million medlemmer. OBOS beskæftiger sig med både boligudvikling, bank, forsikring, ejendomsmægler, forvaltning, rådgivning, investering i erhvervsejendomme og digitale tjenester. Søren Secher har de seneste par år beskæftiget sig med OBOS Deleie, hvor man delvist køber og lejer sin bolig med målet om til sidst at eje hele boligen selv.

Audun Opdal

Arkitekt MAA og seniorpartner, 3XN

Audun Opdal er Senior Partner og designansvarlig hos 3XN. Han udmærker sig igennem en lang række bolig-, og kontorprojekter, som med et nordisk udsyn, spænder på tværs af Atlanten. Audun Opdal er blandt andet involveret i udviklingen af 3XN’s seneste boligprojekter i Toronto; Aquabella og Aqualuna, som fuldfører udviklingen af den sidste del af Bayside Downtown Toronto. Audun Opdal står tilmed i spidsen for en lang række transformationsprojekter, herunder to uelskede højhusbyggerier fra de klassiske 60’er; Euston Tower og 2 Finsbury Avenue i det centrale London, som sætter carbon-neutralitet og cirkularitet i højeste kurs for at nedbringe byggeriets klimaaftryk og klimapåvirkning.

Solveig Råberg Tingey

Viceadm. direktør, BL - Danmarks Almene Boliger

Solveig Råberg Tingey er viceadministrerende direktør og i dag ansvarlig for BL’s afdeling for Analyse, Politik og Presse. Hun beskæftiger sig med boligpolitik nationalt såvel som internationalt og har bred indsigt i sociale indsatser, finansiering, renovering og energieffektivisering af det almene boligområde. Solveig Råber Tingey er uddannet cand. oecon og kom til BL i 2018 som cheføkonom og blev i 2021 udnævnt som viceadministrerende direktør. Hun har tidligere arbejdet i Finans Danmark, hvor hun har bred erfaring med analyser og politisk interessevaretagelse for den finansielle sektor.

Anne Sofie Vett Raaschou

Investment Director, Nrep

Anne Sofie Vett Raaschou er i dag investeringschef hos Nrep. Hun var tidligere investeringsansvarlig i Danmark hos Pears Global, et af Storbritanniens største single family offices, og hun har været amerikansk og global ejendomschef i Mærsk Group samt en del af Sadolin & Albæks Capital Markets team med fokus på strukturerede transaktioner. Anne Sofie Vett Raaschou er uddannet cand.merc. fra CBS og har en master fra Bocconi Universitet i Milano i International Business.

Jack Renteria

Director of Living Concepts, ALFA Development

Jack Renteria er ansvarlig for Living Concepts hos ejendomsudvikleren ALFA Developments, hvor han er i gang med at udbrede Living by ALFA-konceptet til de nordiske lande. Jack Renteria kom fra virksomheden Generation Global, som han selv stiftede i 2019. Inden da var han partner og direktør for forretningsudvikling og kommunikation hos det førende danske arkitektfirma, 3XN. Jack Renteria blev i 2023 udnævnt til formand for Urban Land Institute i Danmark. Han har en kandidatgrad i International Business fra Norges Handelshøjskole og en økonomiuddannelse fra University of Waterloo i Canada, hvorfra han oprindeligt stammer.

Levi Dørken

Stifter og direktør, NA-BO

Levi Dørken er en ildsjæl og forretningsudvikler og har det meste af sit liv arbejdet med at skabe fællesskaber; gennem alt fra gadefestivaller og NGO’er til etablering af nye bofællesskaber rundt omkring i Danmark. Levi Dørken er medejer af virksomheden NA-BO, som ejer tegnestuen Arken, ejendomsudviklingsselsskabet Naboland og bofællesskabsplatformen Naboskaber.dk.

Christian Wæver

Udviklingsdirektør, NCC Property Development

Christian Wæver er udviklingsdirektør i NCC Property Development Danmark. Han har mere end 15 års erfaring inden for ejendomsudvikling og har arbejdet med udvikling, salg og udlejning af både kontorer, boligprojekter og hotel. Christian Wæver er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og har blandt andet stået for udviklingen af Genmabs nye domicil i Valby, og boliger i Københavns Nordhavn og Enghave Brygge.
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



Winsløw Advokatpartnerselskab
Poul Schmith, Kammeradvokaten
ACCURA
Accura
Pears Global Real Estate Demark
estatetool
Weboost
Bjarke Ingels Group
ACT Architects
CapMan Real Estate Denmark
ALFA Development
Dimension Design
AART
By og Havn
Boliggården
APCOA Danmark A/S
Danica Ejendomme
Estate Media
Kromann Reumert
EWII
EDC Erhverv Poul Erik Bech
AP Ejendomme
Bo-vita
Avantpark
VELUX
Property Advice
Bech-Bruun Advokatfirma
Clever
Accura Advokatpartnerselskab
JAJA Architects
Niam Denmark
Acres Asset Management
Nybolig Odense Development
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
Hjarsø invest
Vosper Boligstyling & Fotografering
EDC projekt - Poul Erik Bech
Projekt Poul Erik Bech
Nybolig Development
APCOA Danmark
Realdania
Skanska
TholstrupMoldt
DEAS Asset Management
Bo-Vita
Vosper Boligstyling
Plesner Advokatpartnerselskab
NPV
Exometric
NEXTKEY
Mammut Group
nood.
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Quooker Danmark A/S
Danica Pension, Ejendomme
SalesStyling
Quooker Scandinavien
KBH Invest
CK Land A/S
Husen Advokater
Roskilde Kommune
Københavns Ejendomme
DLA Piper
Lokalbolig Projekt
Amalie Search & Selection
Landinspektørkontoret af 1884
Sjælsø Management
WSP Danmark
Lærernes Pension
Gorrissen Federspiel
home Projektsalg København
Reka Group
home Lone Bøegh Henriksen
CALUM
home Projektsalg & Udlejning

Venstre
Sydbank
home LBH A/S
Danbolig Aarhus projektsalg og udlejning
OK Fonden
OBOS
BL - Danmarks Almene Boliger
Nrep
NA-BO
NCC Property Development
Sirius Advokater
Velliv
3XN

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aarhus

 Tilmeld 

Estate Outlook 2025

 Tilmeld 

Boligdagene 2025

 Tilmeld 
 Se alle konferencer