Konferencer

!Estate Zoom: Odense


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Peter Rahbæk Juel

Borgmester, Odense Kommune

Peter Rahbæk Juel har siden 1. januar 2017 været borgmester i Odense. Fra 2014 - 2017 arbejdede han som sekretariatschef i Byg til Vækst, der arbejder med at udvikle byggebranchen på Fyn og få unge og ledige i job og uddannelse. Han har tidligere været rådmand for social- og arbejdsmarkeds­forvaltningen i Odense Kommune og for ældre- og handicapforvaltningen i Odense Kommune.

Morten Nielsen

Indehaver, MDE, valuar, MRICS, Nordicals Odense

Morten Nielsen startede sit professionelle liv i Sydfyns Discontobank, som vi i dag kender som Sydbank. Efterfølgende blev det til en uddannelse som ejendomsmægler, valuar, MRICS og Morten Nielsen startede derefter sine spæde år som erhvervsmægler hos Colliers, hvor han oparbejdede en karriere som mægler i 12 år. Herefter blev han afdelingschef hos Byggeselskabet Olav de Linde med ansvaret for udviklingen og udlejning af porteføljen i Odense. I januar 2021 startede Morten Nielsen hos Nordicals Odense med ansvarsområder som investering, brugerejendomme og ejendomsvurderinger.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Tove Skrumsager Frederiksen

Adm. direktør, Fremtidens Vollsmose P/S

Tove Skrumsager Frederiksen har i 25 år arbejdet med udvikling og gennemførelse af byudviklingsprojekter, store infrastrukturprojekter og kollektiv trafik, der har skabt og skaber kvalitet, bæredygtig vækst og byudvikling i Danmark. Hun er i øjeblikket adm. direktør i Fremtidens Vollsmose P/S, der via udvikling og gennemgribende forandringer af Vollsmose skal bidrage til at skabe flere blandede by- og boligområder i Odense. Tidligere var Tove Skrumsager Frederiksen vicedirektør for by, kultur og miljøområdet i Frederiksberg Kommune og hun har ligeledes været projektdirektør (CEO) i Byudviklingsselskabet Køge Kyst, leder for Amager Strandpark I/S og for beslutningsgrundlaget om Letbanen på Ring 3.

Michael Kruse

Partner, arkitekt maa, C.F. Møller Architects

Arkitekt Michael Kruse er i dag partner i C.F. Møller Architects, som han kom til i 2010 med erfaring fra andre ledende danske tegnestuer som 3XN og SHL. C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.

Thomas Käszner

Senior Associate, arkitekt MAA, 3XN

Thomas Käszner er Senior Associate hos 3XN, hvor han har mere end 28 års erfaring som bygningsarkitekt. Hans erfaring spænder bredt og han har været involveret i en bred vifte af erhvervs,- kultur, bolig,- og masterplanprojekter for 3XN i Danmark og udland, såsom Astoriahuset og Nybrogatan 17, en transformations,- og nybyggeri i Stockholm samt Klimatorium, et kontor, klima og forskningscenter i Lemvig.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederNordicals
Estate Andersen og Thomsen A/S
EKJ A/S Odense
Estate Media
Boligflow
JAJA Architects
Kuben Management
Futurum
AGENDA advokater
NIAM Denmark
Datic ApS
Avantpark
MoveOn – FlatCom
nood. ApS
Norse Property Management
TOGT Ejendomsudvikling
Quooker Danmark A/S
Nielsen & Nielsen Ejendomme A/S
Quooker Scandinavien
Lillebælt Gruppen A/S
Bolighome.dk
Kuben Management A/S
ParkZone
CF Møller Architects
Landinspektørfirmaet LE34
Söderberg & Partners
Odense Kommune
Nordicals Odense
Exometric
Fremtidens Vollsmose P/S
3XN
C.F. Møller Architects

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 
 Se alle konferencer