Konferencer

!Estate Outlook 2023


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Jesper Avnborg Lentz

Partner, Gorrissen Federspiel

Jesper Avnborg Lentz er advokat og partner hos Gorrissen Federspiel med speciale i fast ejendom. Han beskæftiger sig med alle aspekter heraf, herunder særligt ejendomstransaktioner og projektudvikling. Jesper Avnborg Lentz har desuden omfattende erfaring med erhvervslejeret, entrepriseret, ejendommes beskatningsforhold samt rets- og voldgiftssager vedrørende fast ejendom.

Eva Steensig

Forbrugerekspert, Steensig & Partners

Eva Steensig er Danmarks førende forbrugerekspert. Som fast inventar i TV, radio og trykte medier igennem de seneste 20 år, har hun delt ud af sin viden om danskernes adfærd, forbrugeradfærd og forandringer. Eva Steensig er kvinden bag begrebet Hidden Disruption, som virkelig har fået virksomheder og organisationer til at interessere sig for ændringer i adfærdsmønstre. Hun hjælper virksomheder og organisationer med at forstå deres kunder og navigere i de forandringer blandt mennesker, som påvirker dem og deres marked.

Klaus Dalsgaard

Chefstrateg, Nykredit

Chefstrateg hos Nykredit, Klaus Dalsgaard har mere end 30 års erfaring med økonomisk og finansiel analyse og har til daglig hjemme i Nykredits globale makroanalyse, hvor han blandt andet har det primære ansvar for Nykredits rente- og valutaprognoser og overordnede finansieringsanbefalinger. Klaus Dalsgaard er uddannet CFA og cand. Polit.

Christopher Kowalczyk

Statsautoriseret revisor og brancheleder for hotelbranchen, PwC

Christopher Kowalczyk er statsautoriseret revisor med fokus på hotel- og restaurationsbranchen. Han betjener både større og mindre samt nationale og internationale klienter indenfor hotel- og restaurationsbranchen, og er medforfatter på PwC's publikationer inden for branchen.

Ricky Bang

Revisor og specialist i hotelbranchen, PwC

Ricky Bang har et indgående kendskab til branchen via sit mangeårige engagement på revisioner og rådgivning af flere større hoteller i København og Skandinavien. Han har hoteller som sit primære arbejdsområde og er medforfatter af PwC's markedspublikation.

Per W. Hallgren

Adm. direktør, Jeudan

Per W. Hallgren er adm. direktør i Jeudan, hvor han siden 1993 har været med til at bygge virksomheden op til Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Jeudan beskæftiger sig med investering og drift af kontor- bolig- og detailejendomme i det centrale København. Jeudan har i dag ca. 600 medarbejdere, mere end 1 mio. kvm. fordelt på 207 ejendomme med en værdi på knap DKK 30 mia. og en egenkapital på ca. DKK 8,5 mia.

Troels Lund Poulsen

økonomiminister, Venstre

Troels Lund Poulsen (V) blev udnævnt til ny økonomiminister i SVM-regeringen i december 2022. Han er tidligere erhvervs- og vækstminister samt beskæftigelses-, undervisnings-, skatte- og miljøminister og politisk ordfører for Venstre. Troels Lund Poulsen er ligeledes tidligere formand for Statsrevisorerne og har et godt kendskab til bygge- og ejendomsbranchens rammevilkår som tidligere pressemedarbejder i daværende Ørestadsselskabet og Sjælsø Gruppen.

Jacob Birkbøll

Adm. direktør, A/S Rødovre Centrum

Jacob Birkbøll blev udnævnt til adm. direktør for A/S Rødovre Centrum den 1. november 2021, hvor han afløste Jesper Andreasen, som havde siddet på posten i mere end 30 år. Det var første gang siden 1976 at virksomheden fik en adm. direktør, som ikke er medejer og dermed en del af familien Knudsen og Andreasen. Jacob Birkbøll er uddannet cand. merc. aud. og tiltrådte første gang i A/S Rødovre Centrum som økonomidirektør i 2019 og indtrådte i direktionen året efter. Han har tidligere været en længere årrække hos PwC og inden A/S Rødovre Centrum var Jacob Birkbøll CFO hos Dragsholm Slot.

Rasmus Friis

Ejer, Tetriis

Rasmus Friis er adm. direktør i Tetris og Rasmus Friis A/S, der bygger og udvikler boliger, bofællesskaber og erhvervsejendomme under mantraet “Ordentlig udvikling”. Succeskriterierne hos Tetris er ikke kun at udvikle boliger, arbejdspladser og bykvarterer, men også løsninger til både de daglige udfordringer og de overordnede agendaer i samfundet.

Thomas Petersen

Commercial Manager, Logicenters

Thomas Petersen fokuserer på kommerciel udvikling og strategi i det NREP-ejede Logicenters, der investerer i logistikejendomme i hele Norden. Han udpeger også nye vækstområder og støtter lejerne i deres forretningsudvikling og vækst. Thomas Petersen har en lang karriere i logistik og kom til NREP fra CBRE. Tidligere har han i 25 år været i logistikvirksomheder som Worldwide Flight Service, Singapore Airlines Cargo og Kuehne & Nagel i Københavns Lufthavn.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederDSV, Group Property
CBRE
DEAS
Tetris A/S
TrueMarketValue
NREP
Quooker Skandinavien A/S
emcon a/s
WTW
Estate Media
Indret til salg
Vosper Boligstyling & Fotografering ApS
Newsec
TholstrupMoldt
Kuben Management
MoveOn – FlatCom
KPMG
Jyske Bank, Alment Byggeri
SalesStyling
Sweco Architects
Vosper Boligstyling & Fotografering
Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten
Datic ApS
Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten
NAS Real Nordics A/S
Ikano Bolig
Pålsson arkitekter
Lars Larsen Group
Mammut Group A/S
Norse Property Management
Jyske Bank
Bonnier News
TOGT Ejendomsudvikling
Dyrhauge Consult
Accura Advokatpartnerselskab
Lund Advice
Castellum
Bach Advokater
Gorrissen Federspiel
Landbrug & Fødevarer FMBA
Gottlieb + Partners A/S
danbolig erhverv - Hillerød
WSP Danmark
COPI Group
Landinspektørfirmaet LE34
Gottlieb + Partners
Sjælsø Management
Spar Nord Bank
Nykredit
Krarup-Ejendomme ApS
Steensig & Partners
Venstre
PwC
Jeudan
A/S Rødovre Centrum
Tetriis
Logicenters

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer