Konferencer

!Ejendomsdagene 2023


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Alex Vanopslagh

Partileder, Liberal Alliance

Alex Vanopslagh blev valgt ind i Folketinget for Liberal Alliance i 2019, hvor han også blev politisk ordfører og formand for partiet. Han er tidligere medlem af Københavns Borgerrepræsentation som gruppeformand for Liberal Alliance, medlem af teknik- og miljøudvalget og kultur- og fritidsudvalget. Alex Vanopslagh har desuden været bestyrelsesmedlem i By & Havn og i perioden 2014-2016 var han formand for Liberal Alliances ungdom. Alex Vanopslagh har en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet fra 2017.

Las Olsen

Cheføkonom, Danske Bank

Las Olsen har siden 2015 været cheføkonom i Danske Bank. Dermed er det Las Olsen, der sidder med ansvaret for de økonomiske analyser, som Danske Bank hver dag leverer til bankens kunder, medier og øvrige interessenter. Las Olsen er en af de mest flittigt citerede økonomer på den danske økonomiske mediescene på grund af sin brede tilgang til den økonomiske udvikling. Han var privatøkonom i Danske Bank før han blev cheføkonom og har tidligere været senioranalytiker i Nordea, journalist på Berlingske Tidende og senioranalytiker i ratingbureaet Morning Star, før han kom til Danske Bank i 2007.

Mikkel Andersen

Partner, MDE, MRICS, Capital Markets & Investment, Savills

Mikkel Andersen er partner, MDE, MRICS, Capital Investment & Markets i Savills - det tidligere Nordicals København. Han er uddannet cand.negot og beskæftiger sig med salg af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik. Han kom til Nybolig Erhverv, som det hed dengang, i 2005 fra Nykredit.

Torben Möger Pedersen

Adm. direktør, PensionDanmark

Torben Møger Pedersen var med til at stifte PensionDanmark, var den første medarbejder og har været adm. direktør i mere end 30 år. Han har gennem alle årene været optaget af ejendomsinvesteringer og har været frontfigur i forhold til at introducere nye aktivformer. Han er bestyrelsesformand for CBS, formand for Climate Partnership for the financial sector, formand for Danmarks Eksport- og Investeringsfond og medlem af investeringskommitteen i Copenhagen Infrastructure Partners. Han har været medlem af flere tænketanke og er mangeårig deltager i World Economic Forum.

Iben Winsløw

Advokat (L) og partner, Winsløw Advokatfirma

Iben Winsløw er partner og bestyrelsesformand i Winsløw Advokatfirma, der har specialiseret sig inden for fast ejendom og entrepriseret. Hun har siddet i udvalget om ejerlejlighedsloven udpeget af Advokatsamfundet, herunder som medlem af juraudvalget. Iben Winsløw beskæftiger sig primært med ejendomstransaktioner, erhvervslejeret og ejendomsudvikling. Hun blev cand. jur. fra Københavns Universitet i 1993 og har blandt andet været i det nuværende Lundgrens, inden hun blev selvstændig og startede Winsløw i 2005. Iben Winsløw har møderet for landsretten og har desuden været medlem af Advokatrådet i perioden 2013-2019. Hun sidder i bestyrelsen for Core Bolig VI, Nordic Solar A/S, WindSpace A/S, Zeso Architects A/S (formand) og EnergiFinans A/S.

Sonny Nielsen

Bestyrelsesformand, DEAS

Efter i alt 18 år i koncernen stoppede Sonny Nielsen i 2004 som adm. direktør for ISS, hvor han havde ansvar for et forretningsområde med 4.500+ fuldtidsansatte og aktivitet i 12 lande. Herefter var Sonny Nielsen direktør for Banedanmark i halvandet år og efterfølgende adm. direktør i Eltelnetworks i otte år med en omsætning på 5 milliarder+ og aktivitet i de fleste verdensdele. Fra 2007 og fremefter har Sonny Nielsen desuden investeret i og drevet egne virksomheder, hvoraf to er solgt til kapitalfonde (SSG A/S til Polaris og Wecon A/S til FSN Capital). Fra 2019 har han været bestyrelsesformand for forskellige virksomheder, heriblandt DEAS. Sonny Nielsen er uddannet reserveofficer i forsvaret.

Maj Uggerhøj

Bestyrelsesmedlem, AG Gruppen

Maj Uggerhøj har tidligere siddet med forretningsudvikling i ATP og som konsulent i Deloitte og er nu partner i Basico CFO-services. Hun blev i slutningen af april 2023 valgt ind i AG Gruppens bestyrelse, der desuden består af formand Boris Nørgaard Kjeldsen, tidligere CEO i ejendomsselskabet Dades, Berit Didriksen, CEO i Epinion, og AG Gruppens to ejere Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

Philip Lund-Nielsen

Co-Founder & Head of Americas, COBOD International

Philip Lund-Nielsen er medstifter af COBOD International, verdens førende leverandør af 3D printere til byggebranchen med investorer som General Electric (USA), Holcim (Schweiz), CEMEX (Mexico) og PERI Group (Tyskland). Efter at have opbygget erfaring som managementkonsulent hos McKinsey & Co., kom Philip Lund-Nielsen tilbage til COBOD i 2021 for at indtage sin nuværende rolle som Head of Americas. I 2022 etablerede COBOD sit kontor i Miami, Florida, der indeholder både salgs-, service- og produktionsafdelinger.

Mette Seifert

CIO, DEAS Group

Mette Seifert er CIO for DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S. Hun blev i 2013 adm. direktør for M7 Real Estates ejendomsinvesteringer i Danmark og senere ansvarlig for M7’s aktiviteter i hele Norden. Mette Seifert har tidligere siddet seks år med porteføljeansvar hos Aberdeen Asset Management, været strategisk rådgiver hos Emcon, som er specialiseret indenfor bygherre-, investor- og lejerrådgivning, samt Head of Corporate Real Estate Services hos CBRE Denmark.

Anders Klingbeil

Country Manager, Head of Asset Management DK, Patrizia

Anders Klingbeil er Country Manager og Head of Asset Management for den tyske kapitalforvalter Patrizia SE's aktiviteter i Danmark hvor han tiltrådte den 1. november 2022. Anders Klingbeil har de seneste 15 år beskæftiget sig med investeringsejendomme og har til dagligt ansvaret for Patrizia Denmarks 11 mia. kroner store ejendomsportefølje. Han kom til Patrizia fra en stilling som Senior Asset Manager i ATP Ejendomme og har tidligere været Head of Asset Management hos Kereby.

Kristian Barlebo

CDO, Capital Investment

Kristian Barlebo kom til Capital Investment i september 2016. Han er leder af Capital Investments udviklings- og bygningsafdeling og har mere end 20 års erfaring inden for ejendomsudvikling og opførelse af ejendomme. Kristian Barlebo er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i bygningsrenovering. Derudover har han taget en uddannelse i EBA (Engineering Business Administration) på Copenhagen University College of Engineering. Kristian Barlebo har tidligere været hos Essex Development, Saxo Properties og abrdn.

Tine Choi Danielsen

Chefstrateg, PFA

Tine Choi Danielsen har siden 2018 været chefstrateg i PFA Pension, hvor hun er med til at lægge strategien for, hvordan PFA forvalter kundemidler for mere end 500 mia. kr. og står for de faglige leverancer, som PFA bygger sin investeringsrådgivning og anbefalinger op på. Tine Choi Danielsen kom fra en stilling i Danske Bank som Chief Strategist, Head of Strategy & Macro i Wealth Management. Her analyserede hun de globale finansielle markeder og som talsperson rådgav hun kunder og kommenterede på spørgsmål omkring markedsudvikling, investering og opsparing. Tidligere har hun haft lignende stillinger som seniorstrateg og chefanalytiker i både Nordea og Nykredit. Tine Choi Danielsen har en kandidatuddannelse i økonomi (Cand. Oecon) fra Aarhus Universitet.

Annemarie Munk Riis

Adm. direktør, Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Annemarie Munk Riis er adm. direktør i Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Hun kommer fra en stilling som direktør for Innovationsfonden og har tidligere været erhvervspolitisk og international chef i Københavns Kommune. Her har hun blandt andet arbejdet med markedsføring af danske løsninger inden for bæredygtighed gennem Cities Climate Leadership Group (C40). Annemarie Munk Riis er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har en Ph.d. fra CBS.

Susheela Rivers

Partner, Head of Real Estate, Asia Pacific og Global Co-Chai, DLA Piper

Susheela Rivers, Partner og Head of Real Estate, Asia Pacific, i DLA Piper, er en fremtrædende, international profil i ejendomsbranchen. Hun har mere end 28 års erfaring som ejendomsadvokat og hjælper klienter med komplekse ejendomstransaktioner i hele Asien og Stoprbritannien. Susheela Rivers rådgiver blandt andet internationale og regionale ejendomsinvestorer, kapitalforvaltere, kapitalfonde og investeringsbanker om alle aspekter af ejendomstransaktioner, lige fra strukturering af investeringer, udvikling, project- og investment management til ejendomsdrift, asset management og exit strategier. I DLA Piper har hun rollen som Global Co-Chair for Real Estate sektoren og er desuden Global Governing Trustee ved Urban Land Institute (ULI) samt formand for ULI Hong Kong. Med sin stærke faglighed og store drive er hun en stærk rollemodel og har siden 2019 været global Co-Chair i DLA Pipers Leadership Alliance for Women (LAW), der har til formål at styrke kvinders indflydelse og lederskab både i virksomheden og samfundet. Derudover er Susheela bestyrelsesmedlem i British Chamber of Commerce i Hong Kong.

Michael Bruhn

Direktør, PFA Ejendomme

Michael Bruhn er uddannet cand. merc. aud. fra CBS. Han har haft flere ledende stillinger i ejendomsbranchen blandt andet som seniorpartner i DTZ og partner, nordisk direktør og siden bestyrelsesformand for den europæiske fund manager Valad. Efter ni år som chef for Valad Nordic, startede Michael Bruhn i 2013 som direktør i PFA Pension med ansvar for selskabets globale ejendomsinvesteringer.

Marius Møller

Ejendomsdirektør, PensionDanmark

Marius Møller er ejendomsdirektør i PensionDanmark, hvor han kom til i 2015 efter en mangeårig karriere i NCC, senest som adm. direktør for NCC Property Development. Marius Møller har stået i spidsen for udvikling af større byområder som blandt andet Havnestaden, Islands Brygge Syd og Teglholmen samt store byggeprojekter med både kontor, bolig, retail, hoteller og logistik-ejendomme. I dag er han ansvarlig for en portefølje på over 15 milliarder kroner og en lang række boligudviklingsprojekter, der skal øge porteføljen.

Søren Vendelbo Jacobsen

Deputy CEO, partner, Thylander

Søren Vendelbo Jacobsen er Deputy CEO og partner i Thylander, hvor han tiltrådte 1. januar 2023 efter at have været Co-CIO i Heimstaden. Søren Vendelbo Jacobsen har tidligere været ni år i Sampension, hvor han blandt andet var Head of Real Estate og før det var han i erhvervsmæglerfirmaet Sadolin & Albæk. Søren Vendelbo Jacobsen er uddannet Cand. polit fra Københavns Universitet.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederAP Ejendomme
DSV, Group Property
DEAS A/S
ACT Architects
Home.Earth
Artha Holding A/S
nood. / estatetool
Arkitekterna Krook & Tjäder
Futurum ApS
Swiss Life Asset Managers Denmark
Clever
EjendomsInvest Proark
NEWSEC Property Asset Management
Plesner Advokatpartnerselskab
Acres Asset Management
Norvik
Claus Sall Photography
Konferensteknik
Estate Media
Velkomn
Freja Ejendomme
Donatzky & Partnere
Boligflow
Nybolig Odense Development
Nybolig Development
Danica Ejendomme
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
AP Pension
Tatesoft - Data Warehouse
OK a.m.b.a.
ParkZone A/S
Tetriis A/S
ZESO Architects
Hjarsø invest
Mehl & Schierbeck Advokater
Newsec
Vosper Boligstyling & Fotografering
Nordstern
Accura Advokatpartnerselskab
Viamap
Skel.dk Landinspektører
Savills
JAJA Architects
Avantpark Danmark
Waitly
ES Hoved- & Totalentrepriser
Arup
EDC projekt - Poul Erik Bech
Futurum
TN Udvikling
Horten Advokatpartnerselskab
estatetool
Raundahl & Moesby
Boligforeningen AAB
Upsite
Cushman & Wakefield | RED
ATP Ejendomme A/S
Lets Stay
Nordea Pension Ejendomme
MTH Property Development
Adserballe & Knudsen
Vision Ejendomme
Vind Boligadvokater
Dades
Rådet for Bæredygtigt Byggeri
APCOA Danmark
HKB
WTW
Norconsult Danmark A/S
Indret til salg
Estate Media Norge
CK&CO
Regus Management
NIAM Denmark
Artha Kapitalforvaltning
Thylander
Kuben Management
MoveOn – FlatCom
Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C
DEAS Asset Management
C.W. Obel Ejendomme
Enemærke & Petersen
SalesStyling
ALFA Development
Sweco Architects
Copenhagen Windows
Taurus Ejendomsforvaltning ApS
Northern Horizon Capital
Rent Estate
CEBRA
Refshaleøens Ejendomsselskab
SAM International, Executive Search
Engel & Voelkers Danmark
Poul Schmith, Kammeradvokaten
Exometric
Cobblestone
Gangsted Advokatfirma
KPMG
Avantpark
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Nykredit
Ikano Bolig
Smart Parking
Muldgaard Entreprise A/S
Lundgrens
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Mammut Group A/S
Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten
Jyske Bank
Birch GM Silkeborg
Niam Denmark
Norse Property Management
AkademikerPension
Resights
TOGT Ejendomsudvikling
NJORD Law Firm
WSP Danmark A/S
Husen Advokater
Over Byen Arkitekter
Nordicals Nordsjælland
Udviklingsselskabet By & Havn
Weboost
Dimension Design
Ensure International Insurance Broker
Container Living
danbolig København Projektsalg & Udlejning
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
COWI
AG Development
Valhal Estate
CPH Erhverv
Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes
ERIK arkitekter
Roskilde Kommune
Københavns Ejendomme
Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S
Wiegand & Co
DLA Piper
Realkredit Danmark/ Danske Bank
SVANEN Gruppen
ProfSyn
Winsløw Advokatfirma
LokalBolig Projekt
Amalie Search & Selection
Castellum Danmark
HHM
Maycon - Ejendomsudvikling
EKJ Rådgivende Ingeniører
ParkZone
Kromann Reumert
Valuaren
NCC Property Development A/S
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
Calum A/S
Danske Bank | Realkredit Danmark
TrueMarketValue
CF Møller Architects
danbolig Erhverv - Hillerød
Micasa AS
danbolig erhverv - Hillerød
K3 Ejendomme, K3 Finans
CPHinvest
EY
WSP Danmark
V.M. Brockhuus Ejendomme
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Taurus Ejendomsforvaltning
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
EDC Erhverv Roskilde, Poul Erik Bech
COPI Group
Mølbak Landinspektører A/S
Mølbak Landinspektører
Gorrissen Federspiel
Løvbjerg Ejendomme
Bruun & Hjejle
Sjælsø Management
LINK arkitektur
Metropol Erhverv
Danske Bank
Spar Nord Bank
Wilders Plads Ejendomme
Semler Ejendomme
Söderberg & Partners
Liberal Alliance
PensionDanmark
AG Gruppen
DEAS
COBOD International
DEAS Group
Patrizia
Capital Investment
PFA
PFA Ejendomme

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 
 Se alle konferencer