Konferencer

!ON DEMAND WEBINAR Lagerbeskatning


IndlægsholdereJesper Henriksen

Konferenceredaktør, Estate Media

Som konferenceredaktør har Jesper ansvar for det faglige indhold på alle konferencer, seminarer og øvrige faglige arrangementer. I tæt samarbejde med redaktionen på Estate Media holder han derfor fingeren på pulsen i ejendomsbranchen, så alle arrangementer giver et nuanceret og omfattende billede af det givne hjørne af ejendomsbranchen, der er i fokus. Jesper har en baggrund hos det politiske nichemedie Altinget & Mandag Morgen, hvor han havde ansvar for faglige netværksforløb, kurser, konferencer og en række samarbejder. Han er desuden uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet.

Claus Pedersen

Tax Partner, EY

Claus Pedersen er Tax Partner i EY og har mere end 20 års erfaring med rådgivning indenfor beskatning af fast ejendom, herunder løbende beskatning af fast ejendom i form af ejendomsskat og dækningsafgift. Hans arbejdsopgaver i EY spænder bredt men omfatter bl.a. assistance med påklage og anmodning om genoptagelse af offentlige ejendomsvurderinger, assistance med estimering af fremtidig ejendomsskat og dækningsafgift under det nye ejendomsvurderingssystem samt rådgivning omkring muligheder for optimering af ejendomsskat og dækningsafgift ved f.eks. opdeling i ejerlejligheder, sikring af korrekt registrering i BBR m.v. Claus har været i EY siden 2014 og var før det i KPMG i mere end 13 år.

Peter Frische

Landechef, Danmark, Areim

Peter Frische blev i 2022 udnævnt til dansk landechef hos det svenske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Areim. Tidligere var han Associate Partner i revisions- og konsulentvirksomheden EY, hvor han var ansvarlig for rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Peter Frische har beskæftiget sig med investeringsmarkedet for ejendomme siden 1993. Han kom til Industriens Pension fra en stilling som markedsdirektør i Norrporten og har ligeledes været partner i erhvervsmæglerfirmaet Sadolin & Albæk. Peter Frische er uddannet M.Sc. Econ og RICS og er bestyrelsesmedlem i Foreningen BID, der blev stiftet i 2019 af ejendomsejerene i Frederiksberggade (Strøget).
Download/Print ProgramKontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 
 Se alle konferencer