Konferencer

!ON DEMAND WEBINAR Lagerbeskatning


IndlægsholdereJesper Henriksen

Konferenceredaktør, Estate Media

Som konferenceredaktør har Jesper ansvar for det faglige indhold på alle konferencer, seminarer og øvrige faglige arrangementer. I tæt samarbejde med redaktionen på Estate Media holder han derfor fingeren på pulsen i ejendomsbranchen, så alle arrangementer giver et nuanceret og omfattende billede af det givne hjørne af ejendomsbranchen, der er i fokus. Jesper har en baggrund hos det politiske nichemedie Altinget & Mandag Morgen, hvor han havde ansvar for faglige netværksforløb, kurser, konferencer og en række samarbejder. Han er desuden uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet.

Claus Pedersen

Tax Partner, EY

Claus Pedersen er Tax Partner i EY og har mere end 20 års erfaring med rådgivning indenfor beskatning af fast ejendom, herunder løbende beskatning af fast ejendom i form af ejendomsskat og dækningsafgift. Hans arbejdsopgaver i EY spænder bredt men omfatter bl.a. assistance med påklage og anmodning om genoptagelse af offentlige ejendomsvurderinger, assistance med estimering af fremtidig ejendomsskat og dækningsafgift under det nye ejendomsvurderingssystem samt rådgivning omkring muligheder for optimering af ejendomsskat og dækningsafgift ved f.eks. opdeling i ejerlejligheder, sikring af korrekt registrering i BBR m.v. Claus har været i EY siden 2014 og var før det i KPMG i mere end 13 år.

Peter Frische

Associate Partner, EY

Peter Frische har siden 2018 været Associate Partner i revisions- og konsulentvirksomheden EY, hvor han er ansvarlig for rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Tidligere stod han i spidsen for Industriens Pensions ejendomsinvesteringer og Peter Frische har beskæftiget sig med investeringsmarkedet for ejendomme siden 1993. Han kom til Industriens Pension fra en stilling som markedsdirektør i Norrporten og har ligeledes været partner i erhvervsmæglerfirmaet Sadolin & Albæk. Peter Frische er uddannet M.Sc. Econ og RICS.
Download/Print ProgramKontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer