Konferencer

!ON DEMAND WEBINAR Erhvervslejeloven


Erhvervslivet er på mange områder ramt af de politiske indgreb og markante ændringer i grundlaget for drift af virksomhed, som COVID-19 restriktionerne har medført siden marts 2020. Hele og delvise nedlukninger af driften i butikker, restauranter og andre publikumsorienterede lejemål har medført, at forudsætningerne for overholdelse af erhvervslejekontrakter har ændret sig for såvel lejere som udlejere i det seneste år.

På dette webinar følger Estate Media op på seminaret fra efteråret 2020 om Erhvervslejeloven. Vi ser nærmere på de juridiske udfordringer, som COVID-19 restriktionerne har medført for både udlejere og lejere af erhvervslejemål. Hvordan håndteres lejerestancer? Hvad kan nødlidende lejere gøre? Hvilke misligholdelsesbeføjelser er relevante, og er det kommercielt den bedste løsning at påberåbe sig dem? Hvordan har regeringsindgreb i andre europæiske lande påvirket erhvervslejekontrakter? Og er der udsigt til, at der kommer lignende tiltag i Danmark?

Det og meget mere bliver vi klogere på, når vi i selskab med advokat og partner Claudia Mathiasen og advokat Katrine Skov Kubel fra Winsløw Advokatpartnerselskab, der er to af landets mest erfarne advokater på området, ser nærmere på Erhvervslejeloven og COVID-19 indgrebenes påvirkning af erhvervslejekontrakter.

Download/Print ProgramKontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For generelle spørgsmål om Estate konference
Konferencechef
Mia Skjoldstrand
29 41 98 81
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Program- og indholdsansvarlig
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]edia.dk
De næste konferencer
 Se alle konferencer