Konferencer

!ON DEMAND WEBINAR De nye offentlige ejendomsvurderinger


IndlægsholdereJesper Henriksen

Konferenceredaktør, Estate Media

Som konferenceredaktør har Jesper ansvar for det faglige indhold på alle konferencer, seminarer og øvrige faglige arrangementer. I tæt samarbejde med redaktionen på Estate Media holder han derfor fingeren på pulsen i ejendomsbranchen, så alle arrangementer giver et nuanceret og omfattende billede af det givne hjørne af ejendomsbranchen, der er i fokus. Jesper har en baggrund hos det politiske nichemedie Altinget & Mandag Morgen, hvor han havde ansvar for faglige netværksforløb, kurser, konferencer og en række samarbejder. Han er desuden uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet.

Claus Pedersen

Tax Partner, EY

Claus Pedersen er Tax Partner i EY og har mere end 20 års erfaring med rådgivning indenfor beskatning af fast ejendom, herunder løbende beskatning af fast ejendom i form af ejendomsskat og dækningsafgift. Hans arbejdsopgaver i EY spænder bredt men omfatter bl.a. assistance med påklage og anmodning om genoptagelse af offentlige ejendomsvurderinger, assistance med estimering af fremtidig ejendomsskat og dækningsafgift under det nye ejendomsvurderingssystem samt rådgivning omkring muligheder for optimering af ejendomsskat og dækningsafgift ved f.eks. opdeling i ejerlejligheder, sikring af korrekt registrering i BBR m.v. Claus har været i EY siden 2014 og var før det i KPMG i mere end 13 år.

Mark Hovesen

Tax Manager, EY

Mark Hovesen er Tax Manager i EY og har mange års erfaring med rådgivning indenfor beskatning af fast ejendom, herunder løbende beskatning af fast ejendom i form af ejendomsskat og dækningsafgift. Hans arbejdsopgaver i EY spænder bredt men omfatter bl.a. assistance med påklage og anmodning om genoptagelse af offentlige ejendomsvurderinger, assistance med estimering af fremtidig ejendomsskat og dækningsafgift under det nye ejendomsvurderingssystem samt rådgivning omkring muligheder for optimering af ejendomsskat og dækningsafgift ved f.eks. opdeling i ejerlejligheder, sikring af korrekt registrering i BBR m.v. Mark har været i EY siden 2012, hvor han også har beskæftiget sig med selskabsskat og internationale skattespørgsmål. Mark er desuden uddannet Cand. merc. jur. ved Aarhus Universitet.
Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
EY

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer