Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND Retailmarkedet i 2021


IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Jens Christian Petersen

Direktør og indehaver, ICP, Institut for Center-Planlægning

Jens Christian Petersen er direktør i ICP A/S, hvor han har været ansat siden 1989. Han har blandt andet været med til planlægning af centerstrukturer i hovedparten af kommunerne i Danmark. Jens Christian Petersen har erfaring med bymidterådgivning, herunder vurdering af fremtidssikring af bymidten, fremtidige arealudlæg, byliv, butiksmix, pris/aldersprofil og lokalisering af detailhandel. Herudover har han rådgivet butikskæder i forhold til etableringsstrategi, markedsanalyser og shopfinding.

Kathrine Heiberg

Adm. direktør, Reteam group

Kathrine Heiberg er adm. direktør for Reteam Group og medlem af International Council of Shoppingcenters forskningsråd siden 2008. Reteam har gennemført mere end 200 projekter fra Sydafrika til Island. Udgangspunktet for Reteams arbejde er et fokus på, hvordan mennesker gerne vil anvende det offentlige rum og hvilke behov og ønsker de gerne vil have opfyldt på forskellige steder. Siden 2008 er flere byer/byområder kommet til; bl.a. Carlsberg Byen, Helsingborg, Johannesburg og Uppsala. De sidste par år er fokus vendt mod at blive udviklere og ejere og i efteråret 2019 købte Reteam sammen med en håndfuld partnere det første shoppingcenter i Danmark.

Claudia Mathiasen

Advokat og partner, Winsløw Advokatfirma

Advokat Claudia Mathiasen (H) er partner i Winsløw Advokatfirma. Hun beskæftiger sig primært med rådgivning om kontrakter, herunder lejekontrakter og overdragelse af fast ejendom samt førelse af rets- og voldgiftssager. Claudia Mathiasen er uddannet cand. jur. i 1997 og kom til Winsløw i 2008 fra Valdal Advokatfirma. Hun har stor erfaring med løsning af tvister ved domstole og voldgift og har suppleret sin advokatuddannelse med en MBA fra CBS i 2008. Claudia Mathiasen har blandt andet specialiseret sig i klienter og sager med fokus på retailmarkedet og er en del af flere internationale juridiske netværk rettet mod retailmarkedets udvikling.
Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
Cubrix Property Advisers A/S
Reteam group
Winsløw Advokatfirma
ICP, Institut for Center-Planlægning

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer