Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND: Hotelmarkedet efter Corona


Nu var hoteller lige blevet stuerene. Sådan at forstå, at langt flere investorer - både institutionelle og kapitalfonde - inden corona-krisen var begyndt at inkludere hoteller i porteføljen. Samtidig var en rekordhøj tilførsel af værelser på vej flere steder i Danmark. Så i dag har både større og mindre professionelle investorer hoteller på et tidspunkt, hvor den negative markedsudvikling i segmentet er uden fortilfælde.

Hotelmarkedet er nemlig det ejendomssegment, der sammen med retail, er blevet hårdest ramt af corona-krisen. Men mens kunderne er tilbage i butikkerne, så har det lange udsigter at få gæsterne tilbage på hotellerne. Selvom danskere opfordres til ferie i Danmark, så kompenserer det slet ikke den manglende omsætning. Hvad sker der med hotelmarkedet? Hvordan kommer det tilbage på sporet? Hvordan værdiansættes en hotelejendom, når der ikke er nogen omsætning, og hvad betyder coronakrisen for hele debatten og opfattelsen af ”plain vanilla” lejeaftaler vs. managementaftaler?

Vi kan godt love, at vi på dette webinar ikke kan give nogle definitive svar på hotelmarkedets situation og rekonvalescens de kommende 12 måneder, men vi kan give et godt bud fra nogle af de mest erfarne branchefolk i Danmark, der dagligt har kontakt til både hotelejere og operatører over hele Norden.

Partner Christian Kielgast fra NHC, Nordic Hotel Consulting, der selv har en hoteluddannelse fra Ecôle Hôtelière de Lausanne og har rådgivet om handler for mere end 20 milliarder kr., siden han kom til NHC i 2008 er med i panelet sammen med den erfarne hotelmand Peter Haaber, der i dag er adm. direktør for Zleep Hotels 12 hoteller i Danmark og Sverige med 4 yderligere på vej. Desuden har han stiftet operatørselskabet Core Hospitality, der blandt andet driver Moxy Hotels i København, Best Western Airport Copenhagen og Hotel Marina i Vedbæk nord for København.

Webinaret vil byde på aktuelle tal og en diskussion om de nyeste forventninger til udviklingen i markedet. Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel driver debatten og det er muligt for deltagerne at stille spørgsmål til panelet undervejs.

Download/Print ProgramDeltagende virksomhederNordic Hotel Consulting
Estate Media
Zleep Hotels

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]estatemedia.dk
For generelle spørgsmål om Estate konference
Konferencechef
Mia Skjoldstrand
29 41 98 81
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Program- og indholdsansvarlig
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer