Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND: Hotelmarkedet efter Corona


Nu var hoteller lige blevet stuerene. Sådan at forstå, at langt flere investorer - både institutionelle og kapitalfonde - inden corona-krisen var begyndt at inkludere hoteller i porteføljen. Samtidig var en rekordhøj tilførsel af værelser på vej flere steder i Danmark. Så i dag har både større og mindre professionelle investorer hoteller på et tidspunkt, hvor den negative markedsudvikling i segmentet er uden fortilfælde.

Hotelmarkedet er nemlig det ejendomssegment, der sammen med retail, er blevet hårdest ramt af corona-krisen. Men mens kunderne er tilbage i butikkerne, så har det lange udsigter at få gæsterne tilbage på hotellerne. Selvom danskere opfordres til ferie i Danmark, så kompenserer det slet ikke den manglende omsætning. Hvad sker der med hotelmarkedet? Hvordan kommer det tilbage på sporet? Hvordan værdiansættes en hotelejendom, når der ikke er nogen omsætning, og hvad betyder coronakrisen for hele debatten og opfattelsen af ”plain vanilla” lejeaftaler vs. managementaftaler?

Vi kan godt love, at vi på dette webinar ikke kan give nogle definitive svar på hotelmarkedets situation og rekonvalescens de kommende 12 måneder, men vi kan give et godt bud fra nogle af de mest erfarne branchefolk i Danmark, der dagligt har kontakt til både hotelejere og operatører over hele Norden.

Partner Christian Kielgast fra NHC, Nordic Hotel Consulting, der selv har en hoteluddannelse fra Ecôle Hôtelière de Lausanne og har rådgivet om handler for mere end 20 milliarder kr., siden han kom til NHC i 2008 er med i panelet sammen med den erfarne hotelmand Peter Haaber, der i dag er adm. direktør for Zleep Hotels 12 hoteller i Danmark og Sverige med 4 yderligere på vej. Desuden har han stiftet operatørselskabet Core Hospitality, der blandt andet driver Moxy Hotels i København, Best Western Airport Copenhagen og Hotel Marina i Vedbæk nord for København.

Webinaret vil byde på aktuelle tal og en diskussion om de nyeste forventninger til udviklingen i markedet. Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel driver debatten og det er muligt for deltagerne at stille spørgsmål til panelet undervejs.

Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
Zleep Hotels
Nordic Hotel Consulting

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Senior Account manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

City Talks #6

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Arealer og ejendomsdannelse

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Estate Academy: Erhvervslejeloven

 Tilmeld 

Business Arena Copenhagen 2023

 Tilmeld 
 Se alle konferencer