Mipim.
Mipim

Mipim-team: Messen bliver gennemført

Årets udgave af Mipim løber – som hele tiden planlagt – af stablen fra tirsdag den 10. marts til fredag den 13. marts trods fortsat spredning af og uvished om coronavirus.

Sådan lyder status fra arrangørerne af den store ejendoms- og investormesse i sydfranske Cannes.

– Sundhed og sikkerhed for alle, der deltager i begivenheden, er vores førsteprioritet. Vi overvåger løbende udviklingen og følger den seneste vejledning fra lokale, nationale og internationale myndigheder og Verdenssundhedsorganisationen, WHO, når det gælder rejser til Mipim og deltagernes tilstedeværelse, oplyser Mipim-teamet, der også arbejder med byen Cannes og Palais des Festivals for at iværksætte sikkerhedsforanstaltninger.

Sikkerhedsforanstaltningerne inkluderer aktuelt:

  • Udbredelse af WHO’s anbefalinger og retningslinjer til blandt andet åndedrætsværn og generel hygiejne
  • Styrket samarbejde med lokale partnere – herunder lufthavn, hoteller og byen Cannes – for at sikre årvågenhed og sundheds- og sikkerhedsprocesser
  • Forstærket medicinsk team i området
  • Forhøjede standarder for hygiejne og renlighed i området, inklusive hånddesinfektionsgel i alle offentlige zoner i Palais des Festivals
  • Ekstra støtte til udstillere, der ønsker specifikke hygiejneforanstaltninger ved deres stande

I den seneste udgave af Estate Podcast sætter Estate Media fokus på netop Mipim. Hør udsendelsen her:

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder