MIPIM 2019.
Mipim 2019

Ny podcast: Erfarent panel giver gode råd til Mipim 2020

Temaet er Mipim 2020 og i den seneste Estate Podcast kommer du hele vejen rundt i debatten om dansk deltagelse eller ej, om de væsentligste aktiviteter og hvordan du bedst griber dine dage i det sydfranske an, hvis du skal have mest muligt ud af Mipim.

Til at debattere emnet havde vi inviteret repræsentanter fra nogle af de mest erfarne kræfter i Mipim-sammenhæng, nemlig direktør i AG Gruppen og bestyrelsesformand for Property and Investment Denmark (PID), Tony Christrup, direktør i Byens Netværk, Henriette Sofie Larsen samt Estate Medias adm. direktør, Lars Bernt.

Og når det gælder gode råd til, hvordan du får mest ud af tiden på Mipim, var et af svarene:

– Så er det at få samlet op på sin egen kalender, få styr på, hvem er det, man gerne vil møde og at være forberedt på det. Fordi det man også skal huske er, at den der løse aftale “vi ses i Cannes” – Glemt det! Man kan være dernede i de der 3-4 dage, uden at møde den pågældende, siger Tony Christrup blandt andet i podcasten, som du kan høre lige her:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder