Richard Beard. Foto: Rambøll

Rambøll finder ny global direktør for byggeri

Richard Beard med over 30 års erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche skal stå i spidsen for Rambølls globale byggeriforretning. Britiske Richard Beard skal som ny global direktør for den 4.500 mand store forretningsenhed skabe vækst og internationalisering af Rambølls ydelser inden for byggeri.

Forretningsområdet – med en omsætning på 3,5 milliarder kr. – står bag projekter som Danmarks højeste boligbyggeri, Lighthouse, på Aarhus Ø, Auckland Lufthavn i New Zealand og Karolinska Universitetshospital i Stockholm.

Richard Beard er hentet i egne rækker og har senest været adm. direktør for Rambølls forretning i Mellemøsten og Asien med kontor i Dubai – en rolle, Richard Beard fortsat skal besidde samtidig med, at han nu overtager ledelsen af koncernens største forretningsområde.

– Rambølls byggeriforretning står på et utroligt spændende sted efter igennem de seneste år at have været på en internationaliseringsrejse med et øget fokus på samarbejde på tværs globalt. Jeg ser meget frem til at skulle arbejde videre med internationaliseringen af forretningsområdet og at udvikle det inden for intelligent og bæredygtigt byggeri sammen med kollegaer, som jeg allerede kender som meget kompetente, idérige og dynamiske, siger Richard Beard.

I sin nye stilling skal han fortsætte udviklingen af Rambølls byggeriforretning fra at være tidligere en primært geografisk orienteret forretning, hvor lokale relationer var i højsædet, til at være en markedsorienteret forretning med et internationalt mindset, hvor globalt tværgående samarbejde på tværs af koncernen er et nøgleord.

Vil fordoble omsætningen inden for bæredygtigt byggeri
Bæredygtigt byggeri bliver også et vigtigt fokusområde for Richard Beard, og Rambøll-koncernens målsætning er at mere end fordoble omsætningen inden for bæredygtigt byggeri fra 2016 til 2020.

Richard Beard er uddannet civilingeniør fra Swansea University i Wales. Han overtager stillingen som direktør for Rambølls globale byggeriforretning efter Jesper Dalsgaard, der i foråret skiftede til stillingen som direktør for Rambølls globale miljøforretning.

Seneste navnenyheder:

Colliers styrker byudviklingsafdeling

Agat ændrer i organisationen

Ny direktør hos Maycon i Næstved

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

Læs flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder