Adm. direktør Torben Modvig, Casa

Torben Modvig overtager rekordstor Casa-ordrebog på 3,5 milliarder kr.

Entreprenørfirmaet Casa fra Horsens gik ind i 2018 med en rekordstor ordrebog og har i 2018 fortsat væksten og øget omsætningen med 10,2 procent i forhold til året før.

Omsætningen og bruttofortjenesten nåede således begge rekordniveauer på henholdsvis 1.751 og 217 millioner kr., mens årets resultat før skat blev 90 millioner kr. Det anser Casa samlet set for tilfredsstillende, specielt fordi indtjeningsmarginen i årets sidste tre kvartaler konsekvent lå over budget, og Casa i samme periode investerede i nye medarbejdere, der skal varetage projekter, som først for alvor giver omsætning i de kommende år. 

– Vi er rigtig godt tilfredse med årets resultat. Vi eksekverer konsekvent på vores ”operational excellence”-strategi, ”The Casa Way” – og har løftet bruttomarginen markant over de seneste år. Erhvervsbyggeri og renovering er strategiske fokusområder for os, og sidstnævnte blev løftet ganske pænt mod slutningen af året, hvor vi vandt et par store renoveringssager, siger økonomidirektør Kim Balle, Casa.  

Den positive udvikling i 2018 forventes at fortsætte i de kommende år, dog med en let faldende tendens inden for boligbyggeri, hvor markedet for store ejerlejligheder flader ud. Afmatningen på visse dele af boligmarkedet opvejes af en god  udvikling inden for erhvervsbyggeri, mens renoveringsmarkedet forventes at udvikle sig stabilt i alle dele af landet.

Fra 2,9 til 3,5 milliarder kr.
– 2018 har været endnu et spændende og fremgangsrigt år for Casa. Vi har afsluttet en række store projekter, og vi har taget første spadestik på flere markante byggerier. Ordrebogen for 2019 bringer os godt på vej mod strategiens målsætning om at fordoble omsætningen i strategiperioden 2016-2020. Det er derfor også med sindsro, at jeg nu overlader rorpinden til Casas nye adm. direktør, Torben Modvig. Ambitionen er fortsat at sætte dagsordenen inden for nytænkende og bæredygtigt byggeri, hvor mennesker til hver en tid kommer før mursten, siger stifter af Casa, Michael Mortensen.

Casa går ind i 2019 med en rekordstor ordrebeholdning på 3,5 milliarder kr. sammenlignet med 2,9 milliarder kr. ved begyndelsen af regnskabsåret. 65 procent af ordrebeholdningen forventes udført i 2019. Kombineret med en stadig stærk pipeline samt høj kunde- og medarbejdertilfredshed forventer Casa i 2019 en særdeles pæn vækst i omsætningen. Det forventes ligeledes, at driftsindtjeningen i 2019 vil ligge en del over det realiserede i 2018.

Læs også interview med Michael Mortensen om Casas vækst og udvikling

Læs også Ny Casa-direktør jagter omsætning på 3 milliarder kr. (+)

Læs også Torben Modvig om Casa-skift: Jeg kunne ikke sige nej, da Eivind Kolding spurgte mig (+)

Læs også Casa henter Torben Modvig som ny adm. direktør

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs mange flere regnskabshistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder