Partnerkredsen i CFBO - fra venstre: Peter Frost-Møller, Inger Haarup Borchmann, Svend Erik Rolandsen og Rasmus Cassøe. Foto: CFBO

Rådgiver åbner kontor i København med ny partner

For knap tre år siden blev CFBO etableret i Aarhus af Inger Haarup Borchmann, Rasmus Cassøe og Peter Frost-Møller. Nu udvider virksomheden, der hjælper myndigheder, private bygherrer, boligselskaber, virksomheder, forsyningsselskaber og fonde med at udvikle byer, bydele og lokalområder.

Det gør CFBO med rådgivning inden for fysisk planlægning, bystrategier, byliv og funktioner, konkurrencer og udbud, finansiering, proces, involvering og kommunikation.

Svend Erik Rolandsen er ved årsskiftet tiltrådt som partner i CFBO. Han skal være ankermand for selskabets kontor i København. Svend Erik Rolandsen er byplanlægger med ni års erfaring fra Cowi. Han har tidligere været blandt andet sekretariatschef for Plan09-sekretariatet.

Som ny partner i CFBO skal Svend Erik Rolandsen være med til at sætte retningen for CFBO’s arbejde. Sammen med kommende kolleger i København bliver han en del af et arbejdsfællesskab med tegnestuen i Aarhus, som i dag tæller 15 medarbejdere med byplan- og arkitektfaglig eller humanistisk baggrund.

Seneste navnenyheder:

Deas Asset Management opruster med profiler

FB Gruppen ansætter udviklingsdirektør til ekspansion

Deas mister direktør – skal være ansvarlig for pensionskassers ejendomsportefølje

Sweco henter markedschef i Moe til ny Design Hovedstaden-afdeling (+)

Ejendomsforeningen Danmarks nye navn endelig vedtaget

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder