Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, adm. direktør i Deas Asset Management, Kent Traulsen, chef for Deas Asset Managements developmentteam, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management. Foto: Deas

Deas Asset Management opruster med profiler

I kølvandet på nyheden om, at Kim Nielsen skifter fra en stilling som afdelingsdirektør i Deas, hvor han hidtil har været chef for Deas Asset Management, til en stilling som Head of Project Development i P+, som er administrationsfælleskabet for pensionskasserne DIP og JØP, opruster Deas Asset Management kraftigt.

Således oplyser adm. direktør Benny Buchardt Andersen, Deas Asset Management, at selskabet har ansat seks profiler.

Christopher Elgaard Jensen skal lede teamet for investment management som Head of Investment Management. Han får det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden. Christopher Elgaard Jensen skal lede teamets analytikere og investment managers, der blandt andet forestår sourcing, forhandling og due diligence af mulige ejendomsinvesteringer. Han kommer fra en stilling som Manager i Colliers International.

Kent Traulsen er blevet chef for Deas Asset Managements developmentteam via en nyoprettet stilling. Han har været teknisk direktør i Nordea Ejendomme, der blev opkøbt af Deas-koncernen i 2018. Kent Traulsen har ledet flere markante developmentprojekter, blandt andet udviklingen af Frederiks Brygge i København.

Læs også Deas køber ejendomsforvaltningsselskab med portefølje på 22 milliarder kr.

Læs også Deas-direktør: Vores opkøb af Nordea Ejendomme er super vigtigt (+)

Ny Head of Asset Management
Michael Brogaard Rønnelund er ansat som Head of Asset Management. Han er tidligere Fund Manager hos Aberdeen Standard Investments og skal lede teamet af Asset Managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering.

– Vores medarbejdere har en bred brancheerfaring og stærke track records for at skabe værdi for kunden. Vi har nu opbygget en stærk og professionel organisation, der er i markedet, ser mulighederne, får idéerne og har evnen og viljen til at føre dem ud i livet på vegne af kunden, siger Benny Buchardt Andersen.

Læs også Deas Asset Management ansætter erfaren finansmand som direktør

Flere nye kræfter
Kim Niklas Beck og Jens Rosenlund-Knudsen er desuden startet som Senior Investment Managers i Deas Asset Management. Kim Niklas Beck kommer fra en stilling som Asset Manager hos Steen & Strøm, mens Jens Rosenlund-Knudsen er tidligere Senior Associate hos Colliers International.

Samtidig er Jesper Werther Ahm tiltrådt som Senior Asset Manager. Han kommer fra en stilling som tidligere projektchef med ansvar for udlejning og udvikling af ejendomsporteføljen hos KFI.

Deas-koncernen (Deas Holding) rummer de to datterselskaber Deas og Deas Asset Management, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning.

Seneste navnenyheder:

Deas mister direktør – skal være ansvarlig for pensionskassers ejendomsportefølje

Dall & Lindhardtsen overtager Leandesign

Sweco henter markedschef i Moe til ny Design Hovedstaden-afdeling (+)

Ejendomsforeningen Danmarks nye navn endelig vedtaget

Bruun & Hjejle opruster med fire nye partnere

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder