Tidligere direktør og seniorpartner Henrik Lyngskjold, Newsec Advisory. Foto: Carsten Seidel

Newsec Advisorys overskud falder 79 procent til 1,5 million kr.

Mens der fortsat er fuld fart over det danske ejendomsmarked, må Newsec Advisory konstatere, at det ikke kører efter planen for erhvervsmæglervirksomheden.

Således viser dugfrisk 2017/18-regnskab, at bruttofortjenesten falder 27 procent til 26,6 millioner kr. fra 36,3 millioner i 2016/17.

Samtidigt falder årets resultat med 79 procent til 1,5 million kr. fra et overskud på 7,1 millioner. Nettoomsætningen oplyses ikke i årsregnskabet.

Ledelsen i Newsec Advisory anser årets resultat for ”utilfredsstillende”.

Læs også Newsec: Transaktionsvolumenen falder 10 procent på et år

– I forbindelse med Newsec AB’s erhvervelse af kapitalandele i selskabet er der foretaget en ekstraordinær udlodning af overskydende likviditet med 8.793 t.kr., hvilket har medført reduktion af egenkapitalen med tilsvarende beløb, fremgår det af ledelsesberetningen for årsrapporten, som dækker perioden 1. juli 2017 til 30. juni 2018.

Forventer væsentligt bedre resultat
Desuden fremgår det, at regnskabsåret har ”været præget af yderligere integration med Newsec AB og en fortsat konsolidering på det danske marked”.

– Ledelsen anser samarbejdet med Newsec AB som en væsentlig styrkelse af selskabets tilstedeværelse i Norden samtidig med, at der fastholdes et fortsat fokus på et stærkt internationalt samarbejde.

Ledelsen i Newsec Advisory A/S forventer at realisere et resultat i 2018/19, som er ”væsentligt forbedret” i forhold til det netop offentliggjorte årsregnskab.

I marts annoncerede svenske Newsec, at ejendomskoncernen konsoliderede sig yderligere på det danske marked med opkøb af 33,3 procent af Newsec Egeskov & Lindquist. Og at Henrik Lyngskjold ville fortsætte som adm. direktør i det nye selskab med navnet Newsec Advisory.

Læs mere i Newsec køber 33,3 procent af Newsec Egeskov & Lindquist

Læs også Newsec køber Salling Ejendomsadministration

Læs også Newsec åbner kontor i London med tidligere JLL-direktør som leder

Læs også Newsec køber Datea af Dades

Årsregnskab 2017/18 – Newsec Advisory A/S

Kilde og tabel: Newsec Advisory A/S’ årsregnskab 2017/18

Læs også Pihl & Søn på vej tilbage: Tilfreds med underskud på 5,8 millioner kr. (+)

Læs også Jeudan-direktør efter nyt stærkt regnskab: Det har vi nu fokus på (+)

Læs også Jeudan-overskud vokser til over 500 millioner kr.

Læs også Overskud i Henning Larsen Architects runder 30 millioner kr. (+)

Læs mange flere regnskabshistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder