John R. Frederiksen. Foto: Sara Galbiati
John R. Frederiksen. Foto: Sara Galbiati

John R. Frederiksen stopper som præsident for europæisk lobbyforening

Præsidenten for European Property Federation (EPF) hedder nu Liviu Tudor, adm. direktør for Genesis Property og præsident for den rumænske brancheforening af ejendomsejere.

Skiftet skyldes, at John R. Frederiksen, tidligere formand for Ejendomsforeningen Danmark, har valgt at fratræde som præsident for den europæiske organisation, der er en forening af 15 europæiske ejendomsorganisationer med base i Bruxelles. Foreningen er en lobbyvirksomhed og repræsenterer alle aspekter af, hvad det vil sige at eje og investere i ejendomme.

Formelt blev Liviu Tudor valgt på EPF’s møde i Gøteborg, hvor forretningsudvalget valgte ham som præsident.

– Liviu Tudor er meget kvalificeret til at lede EPF’s indsats med at konsolidere og fremtidssikre EU’s indre marked for ejendomsbranchen. Ud over hans personlige kvaliteter og fremragende baggrund er valget af Liviu Tudor en anerkendelse af en øget europæisk og international tiltrækningskraft på det rumænske ejendomsmarked, siger John R. Frederiksen, afgående præsident.

I april overtog daværende næstformand i Ejendomsforeningen Danmark og adm. direktør for Deas, Henrik Dahl Jeppesen, formandsposten i erhvervsorganisationen efter 16 år med John R. Frederiksen i spidsen.

Læs mere i Deas-direktør udpeget som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark

Læs også John R. Frederiksen stopper som formand for Ejendomsforeningen Danmark

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder