Estate Media - Henrik Dahl Jeppesen
Forhenværende formand for Ejendomsforeningen Danmark, John R. Frederiksen, (til venstre) og den nye formand Henrik Dahl Jeppesen

Deas-direktør udpeget som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark

Helt som ventet er adm. direktør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas, Henrik Dahl Jeppesen, nu også formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Det blev formelt en realitet på torsdagens landsmøde i erhvervsorganisationen, hvor der blandt andet skulle findes en ny formand efter John R. Frederiksen, der efter 16 år som formand for Ejendomsforeningen Danmark i sidste uge meddelte, at han ikke genopstillede.

50-årige Henrik Dahl Jeppesen har siddet i bestyrelsen siden 2008 og været næstformand i foreningen og formand for administratorsektionen siden 2015.

– Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for hans store og meget helhjertede indsats som formand i alle de år. Han efterlader en stærk erhvervsorganisation, og jeg glæder mig til i samarbejde med bestyrelse, ledelse og sekretariat at udleve vores vision og målsætning om at skabe en moderne og synlig erhvervsorganisation, der skaber værdi for sine medlemmer og arbejder for at styrke ejendomsbranchens rammevilkår, siger Henrik Dahl Jeppesen, der blev udpeget som ny formand af  bestyrelsen.

Den nu forhenværende formand, 70-årige John R. Frederiksen, gør status – og roser den nye formand.

– Jeg kan se tilbage på en række fantastiske år, hvor foreningen er blevet mere synlig og professionel, og jeg er helt tryg ved at overdrage posten til Henrik Dahl Jeppesen, der har været næstformand de sidste tre år. Han har en stor erfaring og indsigt i branchen og dens vilkår. Han formår at sætte sig i både investorernes og administratorernes sted, og han ved, hvad der skaber værdi for branchen, og hvor der er udfordringer, siger John R. Frederiksen.

Også ny næstformand
Ejendomsforeningen Danmark, der har omkring 5.400 medlemmer, består af to sektioner: administrator- og ejersektionen.

Estate Media - Boris Nørgaard Kjeldsen. Foto: Sara Galbiati
Boris Nørgaard Kjeldsen. Foto: Sara Galbiati

Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades, er udnævnt som næstformand i Ejendomsforeningen Danmark og som formand for ejersektionen. Henrik Dahl Jeppesen fortsætter som formand for administratorsektionen.

– Det er vigtigt at understøtte de branchemæssige tiltag, som Ejendomsforeningen Danmark er i front for, hvor der er fokus på forbedringer af ejendomsbranchens rammevilkår. Lige nu arbejder vi blandt andet på at etablere et validt datagrundlag for de offentlige ejendomsvurderinger. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet med Henrik Dahl Jeppesen, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Jens Anker Hansen, Qvortrup Administration, fortsætter som næstformand i administratorsektionen, mens Michael Nielsen, ATP Ejendomme, bliver ny næstformand i ejersektionen.

 

Fakta: Ny bestyrelse
Følgende nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt til bestyrelsen på landsmødet, som dermed udgør bestyrelsen i Ejendomsforeningen Danmark sammen med formand Henrik Dahl Jeppesen, næstformand Boris Nørgaard Kjeldsen, Jens Anker Hansen og Michael Nielsen:

  • Direktør Thomas Bograd, Ejendomsselskabet Østervold/Frederiksberg Grundejerforening
  • Managing Director Rikke Lykke, Patrizia Denmark
  • Advokat Jan Toft Olesen, Lou Advokatfirma/Ejendomsforeningen Kronjylland

Se alle medlemmer af Ejendomsforeningen Danmarks bestyrelse her (ekstern link)

Læs også John R. Frederiksen stopper som formand for Ejendomsforeningen Danmark

Læs også Dades køber kendt kontor- og boligkompleks på 11.000 kvm i Odense

Læs også Bundlinjen halter efter toplinjevækst hos Deas – men nu kommer den

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder