Kadir Ünver.

Erfaren profil bliver direktør for ny Signal-satsning

Kadir Ünver tiltræder i dag, 3. september, som Director of Signal Benchmark, der udgør den største samling af nøgletal og data om sammenhængen mellem rum og adfærd i Danmark.

Kadir Ünver var Global Team Leader Real Estate i Mærsk Group, da virksomheden i 2016 vandt Estate Media Prisen Transaktionsprisen for kontorbygningen på Amerika Plads. Siden kom han til ISS, som sidste år købte Signal Arkitekter, og nu skal han altså stå i spidsen for en global opbygning af nøgletal om brugen af kontorer og fysiske rum.

Se alle vinderne af Estate Media Priserne fra 2012 til 2017

Kadir Ünver er oprindeligt uddannet civilingeniør og har tidligere arbejdet i blandt andet Danske Bank som Head of Workplace, Business Development Manager i Mærsk Group og kommer senest fra en stilling som Business Development Executive hos ISS Danmark.

– Med ansættelsen af Kadir Ünver kan vi begynde at udleve vores ambition om at videreudvikle vores data til en global database og benchmark, som gør, at Signal og ISS bliver den virksomhed i verden, der kan generere flest data på sammenhængen mellem rum og performance og deraf afledt vil eje retten til at tale om dette, siger Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design, Signal Group.

ISS købte i starten af 2017 Signal Arkitekter af Gitte Andersen, der har stiftet Signal Arkitekter, og Per Feldthaus.

Læs mere i ISS køber Signal Arkitekter

Ambition
Som direktør for Signal Benchmark skal Kadir Ünver være med til at videreudvikle Signal og eksekvere de visioner og strategiske målsætninger, Signal har for fremtiden. Signal Benchmark har igennem 18 år indsamlet kvantitative og kvalitative data fra Signals projekter om sammenhæng mellem rum og adfærd.

Ambitionen er, at Signal Benchmark på sigt skal udvikles til et selvstændigt forretningsområde. Herudover vil Kadir Ünver have ansvar for at videreudvikle Signals nuværende dataindsamling samt udvikling og lancering af Signals kommende Annual Benchmark Report.

– Jeg glæder mig til både at lede og vækste Signal Benchmark og stå i spidsen i udviklingen af Signal Benchmark til sit eget selvstændige forretningsområde. Med de data, ISS har adgang til world wide som verdens største service provider, har vi ikke grund til andet end at være meget ambitiøse, siger Kadir Ünver.

Kadir Ünver kommer som Director of Signal Benchmark til at referere til Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design, Signal Group, i Signals globale center of excellence, der er samlokaliseret med Signal Danmark i København.

Læs mere i Signal Danmark får ny direktør

Læs også Tidligere underdirektør i EDC Poul Erik Bech skifter til konkurrent

Læs også Ny direktør: Byudviklingsselskab i Høje Taastrup henter kendt ejendomsnavn

Læs også Per Aarsleff finder ny topchef i egne rækker – her er hans styrker (+)

Læs også Colliers ansætter projektdirektør til nyoprettet stilling

Læs også Partner og direktør i Sadolin & Albæks udlejningsselskab stopper (+)

Læs også Tidligere Home Erhverv-direktør ny ejendomsinvesteringschef i Formuepleje

Læs også Flemming Engelhardt ny adm. direktør i Topdanmark Ejendom

Læs også Jens Kramer Mikkelsen bliver byudviklingsdirektør i NREP

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder