Jens Kramer Mikkelsen. Foto: Sofia Busk

Jens Kramer Mikkelsen bliver byudviklingsdirektør i Nrep

Hos Nrep er man overbevist om, at Jens Kramer Mikkelsen bliver en uvurderlig ressource i byudviklingsprojektet for Tingbjerg. Udover, at hans indgående kendskab til bydelen fra tidligere arbejde gør ham til en stærk ressource, kan han også trække på sin erfaring fra adskillige byfornyelse og byudviklingsprojekter i København.

– Det er historisk, at der skal løftes en opgave som den i Tingbjerg, hvor vi kører kranerne ind i stedet for bulldozere – og hvor vi bygger op i stedet for at rive ned. Når en bydel kun har én boligform, er det svært at skabe grobund for et mangfoldigt liv. Det er dét, der bliver den primære opgave i Tingbjerg, lyder det fra Jens Kramer Mikkelsen.

Han ser frem til at blive en del af Nrep.

– Nrep er kendt for at være en innovativ ejendomsudvikler, der tænker langsigtet og i mere end en bundlinje. Ikke kun i Danmark, men også i resten af Norden, og jeg glæder mig til at blive en del af de mange ambitiøse projekter, siger Jens Kramer Mikkelsen.

Nreps medstifter Rasmus Nørgaard er glad for at præsentere en så stor profil i virksomheden, da Jens Kramer Mikkelsen har været en af de mest betydningsfulde personer for Københavns udvikling i de seneste 30 år. Han skal især hjælpe Nrep med at lykkes i arbejdet med at byudvikle Tingbjerg.

Bydelen, der ligger blot otte kilometer fra Rådhuspladsen, har i mange år været på regeringens ghettoliste, men med hjælp fra Jens Kramer Mikkelsen skal Tingbjerg nu stryges af listen. I projektet er der særlig fokus på, at de private boliger vil skabe en mere blandet beboergruppe end i dag og en bedre dynamik i bydelen.

– Vi skal ikke køre bulldozere ind og rive Tingbjerg ned, men derimod bygge bydelen op. Det her projekt har en dobbelt bundlinje. Udover at vi forhåbentlig kan skabe et fornuftigt afkast til vores investorer, tror jeg også, at vi kan skabe positiv udvikling for Tingbjerg, siger han.

Læs også: Anne Skovbro bliver ny direktør i By & Havn efter Jens Kramer Mikkelsen

Læs også: Flemming Engelhardt ny adm. direktør i Topdanmark Ejendomme

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder