Gitte Andersen, Kaj Helstrand og Per Feldthaus

Signal Danmark får ny direktør

Kaj Helstrand får overordnet ansvar for drift og udvikling af Signals danske organisation, så Gitte Andersen og Per Feldthaus, begge Global Head of Workplace Management & Design i Signal Group, primært kan fokusere på at udvikle Signal globalt.

Kaj Helstrand er oprindeligt uddannet designer og har en lang, international karriere bag sig. De seneste 15 år har Kaj Helstrand arbejdet som bl.a. general manager hos forskellige workplace management- og designvirksomheder i de Forenede Arabiske Emirater, Thailand og Singapore, hvorigennem han har været ansvarlig for gennemførelse af projekter for store, globale kunder fra hele verden. Han kommer aktuelt fra en stilling i virksomheden Xworks Interiors LCC.

Efter at have arbejdet i udlandet i en lang årrække, glæder jeg mig virkelig til at bringe mine globale arbejdserfaringer ind i Signal – og i samarbejde med topledelsen i Signal fortsætte udviklingen af relevante koncepter inden for strategisk workplace management og design. Jeg brænder for at arbejde med rummet som den driver, der kan understøtte menneskers interaktion, kommunikation og samarbejde. Hos Signal ved jeg, at jeg finder netop den professionelle rådgivningsvirksomhed, der gennem mange år har ledet debatten – og ikke mindst bragt data og evidens ind i debatten om rum, siger Kaj Helstrand.

Kaj Helstrand vil, sammen med de øvrige direktører for Signals landekontorer, indgå i et lederteam sammen med Gitte Andersen og Per Feldthaus.

– Vi er super glade for at få Kaj med ombord på den spændende rejse Signal er på disse år. Jeg har kendt Kaj siden jeg startede Signal for 18 år siden, og vi har holdt kontakt i de mange år han har arbejdet globalt. Derfor ved jeg, han er den helt rigtige til jobbet og ikke mindst til at lede og videreudvikle den arbejdskultur vi har hos Signal Danmark. Både Per Feldthaus og jeg glæder os til samarbejdet med Kaj, og det gearskift hans tiltrædelse også giver mulighed for, hvor Per og jeg kan fokusere mere på at generere kunder på det globale marked og åbne nye Signal-kontorer rundt omkring i verden, siger Gitte Andersen, der er den oprindelige stifter af Signal.

Læs også: Signal starter global ekspansion med kontor i London

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder