MTH Group består foruden MT Højgaard af Enemærke & Petersen, Ajos, Lindpro og Scandi Byg samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. Foto: MTH Group

MT Højgaard på vej mod degradering i ny ejerstruktur

Står det til bestyrelsesformanden for MT Højgaard Group, Søren Bjerre-Nielsen, skal MT Højgaard ikke længere være moderselskab i koncernen, når MTH Group får en enstrenget ejerkreds fra nytår.

Det skriver dagbladet Børsen.

– Der er ingen tvivl om, at moderselskabet giver de største problemer, mens vi har haft en fornuftig udvikling i resten af koncernen, siger Søren Bjerre-Nielsen, der for kort tid siden fik fuld opbakning til sammenlægningen af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen fra ejersiden, til Børsen.

Den nye struktur kan ifølge bestyrelsesformanden betyde, at MT Højgaard A/S ikke længere bliver moderselskab, men kan blive et søsterselskab til for eksempel Enemærke & Petersen og Lindpro, der også er en del af MTH Group.

Læs også Bestyrelsesformand er ny adm. koncerndirektør i MTH Group

Læs også Torben Biilmann stopper i MTH Group med øjeblikkelig virkning

Læs også Presset MT Højgaard afskediger to koncerndirektører

Læs også MT Højgaard ejere indskyder 150 millioner kr. efter nyt underskud

Læs også MTH har lavere forventninger til 2018 end til 2017

Læs også MT Højgaard afskediger 160 medarbejdere efter tabte projekter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder