Estate - Stærmosegårdsvej 6
Ejendommen på Stærmosegårdsvej 6 i Odense M

BoligGruppen Erhverv køber 3.000 kvm tidligere privathospital i Odense

Efter for nylig at have solgt et kontorhus på 3.300 kvm i Odense til den britiske kapitalforvalter M7 Real Estate har ejendoms- og projektudviklingsfirmaet BoligGruppen Erhverv købt et tidligere privathospital i Odense.

Ejendommen på 3.000 kvm, der har huset Aleris Privathospital, har stået tom i næsten et årti, men nu skal der atter sparkes liv i nyerhvervelsen i Odense M ikke så langt fra forsker- og vidensparken Cortex Park. Det er i Cortex Park, at Syddansk Universitet (SDU) og Videnbyen ligger, og hvor Nyt OUH er ved at blive bygget.

Når alle byggerierne står færdige, vil 60.000 mennesker have sin daglige gang i området. Og det løfter det nærliggende erhvervsområde, fremhæver adm. direktør Carsten Skov, BoligGruppen Erhverv.

– Vi er rigtig glade for købet af denne ejendom, som ligger særdeles synligt og centralt på Stærmosegårdsvej. Vi glæder os til at aktivere den igen, så den efter ombygning og redesign kan opfylde nutidige behov som domicil for nogle gode lejere. Vi er med i hele værdikæden i sådan et projekt fra opkøb af en projektejendom til at finde lejere, ombygge ejendommen efter deres behov og køre ejendommen i drift inden en exit, siger han.

BoligGruppen Erhverv har mulighed for at udvide ejendommen.

Læs også M7 Real Estate udvider med kontorhus på 3.300 kvm i Odense

Læs også M7 Real Estate køber fynsk erhvervspark og produktionsejendom

Læs også M7 køber 117.000 kvm. for 520 millioner kr. til ny fond

Læs også PFA og 2 medinvestorer køber delekontorer og butikker i London for 5 milliarder kr.

Læs også Tomgang for kontorlokaler rammer laveste niveau i 9 år i Storkøbenhavn





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder