Colliers International i Odense har formidlet salget af Damsbovej 12 i Vissenbjerg

M7 Real Estate køber fynsk erhvervspark og produktionsejendom

M7 Real Estate fortsætter med at investere i ejendomme på Fyn. Denne gang har den britiske kapitalforvalter købt op i både Odense og Vissenbjerg.

Det ene køb drejer sig om en ejendom på Damsbovej i Vissenbjerg med et areal på 6.719 kvm fordelt på lager/produktion, kontor og velfærdsfaciliteter. Ejendommen er fuldt udlejet til Roll-o-Matic, der producerer maskiner til produktion af plastposer. Roll-o-Matic flyttede ind på adressen i 2015, da virksomheden var vokset ud af sit tidligere lejemål i Odense.

– Roll-o-Matic er en sund virksomhed og har ingen planer om at flytte foreløbig. De har en lang lejekontrakt, og da der også er tale om en velbeliggende ejendom i god stand, så er denne ejendom en god investering, siger direktør Martin Pedersen, Colliers Odense, der i sin tid fandt lejemålet til Roll-o-Matic.

Lave tomgang presser lejepriser op
I Odense har M7 Real Estate købt en erhvervspark på Sivlandvænget, der består af 10 enheder med i alt 4.665 kvm. Bygningerne er ifølge Colliers perfekt til blandt andet startup-virksomheder og små håndværksvirksomheder.

Tomgangen på industri- og logistikejendomme på Fyn er ifølge tal fra Ejendomstorvet den laveste i 10 år – og er nu nede på 1,9 procent.

– Den lave tomgang er med til at presse lejepriserne op, og det giver investorerne mere appetit på at investere. Det mærker vi tydeligt, ligesom det spiller ind, at det p.t. er svært at få fingrene i gode logistikejendomme. Vi ser, at efterspørgslen overstiger det aktuelle udbud, siger Martin Pedersen.

Fyn er ikke ukendt land for M7 Real Estate. Tidligere på året købte kapitalforvalteren med hovedkontor i London 10 logistikejendomme ved den fynske motorvej for i alt 520 millioner kr.

Colliers International i Odense har formidlet salget af Damsbovej 12 i Vissenbjerg og Sivlandvænget 7-15 i Odense – og er rådgiver for M7 og forestår kapitalforvalterens udlejning på Fyn.

Læs også M7 køber 117.000 kvm. for 520 millioner kr. til ny fond

Læs også Overskuddet i Colliers runder 30 millioner kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder