Max Barclay, head of Newsec Advisory i Norden.

Newsec får ny direktør for hele Norden

Efter mere end 20 års ansættelse hos Newsec får adm. direktør for Newsec Advisory i Sverige, Max Barclay, nu udvidet sit ansvarsområde, så det dækker hele koncernens mæglerforretning og dermed også den danske afdeling, det tidligere Newsec Egeskov & Lindquist, der blev delvist solgt til Newsec i marts. Max Barclay får formelt titlen Head of Newsec Advisory.

I sin nye rolle skal Max Barclay primært fokusere på en stigende efterspørgsel fra internationale kunder på nordisk plan.

– Vi står over for spændende markedsændringer med stigende internationalisering og digitalisering. I den sammenhæng har Newsec en unik mulighed for at arbejde med kunder, der kræver både lokal tilstedeværelse og grænseoverskridende netværk. Jeg glæder mig til yderligere at skærpe vores tilbud sammen med mine nordiske kolleger og udfordre opfattelsen af, hvad rådgivning på ejendomsmarkedet kan være, siger Max Barclay.

En del i det danske marked vil kende Max Barclay fra Ejendomsdagene 2017, hvor han var en af hovedtalerne.

Max Barclay startede i sin nye stilling 1. april, hvor han erstattede Henrik Granström, der har forladt koncernen.

Dansk forretning
Som Estate Media skrev i marts, har den svenske ejendomskoncern Newsec konsolideret sig yderligere på det danske marked med købet af 33,3 procent af det tidligere Newsec Egeskov & Lindquist, nu Newsec, hvor Henrik Lyngskjold fortsætter i det nye selskab som adm. direktør, mens Jens Lindquist stopper i bestyrelsen.

Newsec i Danmark består af to virksomheder. Newsec Advisory fokuserer på advisory/rådgivning, salg og udlejning, mens Newsec Datea fokuserer på Property Asset Management, udlejning og administration af foreninger.

Læs også Newsec køber 33,3 procent af Newsec Egeskov & Lindquist

Læs også Newsec Datea forfremmer udlejningschef til markedschef

Læs også Svenske Newsec køber Datea af Dades

Læs også Svensk ejendomsgigant indtager Danmark via DTZ





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder