Pensiondanmark tilbyder at renovere og drifte Forsvarets ejendomme

Forsvaret døjer med nedslidte og i nogle tilfælde ubrugelige bygninger, fordi vedligeholdet af dem i mange år ikke har været tilstrækkeligt.

Derfor tilbyder Pensiondanmark nu at overtage de forfaldne kaserner for at renovere og drifte dem. Torben Möger Pedersen, der er adm. direktør for pensionsselskabet, siger til DR Nyheder om det mulige offentlig-private samarbejde:

– Vi har i forvejen for 35 milliarder kroner ejendomme over hele landet og kan sagtens se os som partner for Forsvaret til at investere i den type bygninger, som de har brug for, siger han.

Forestiller sig en samlet pakkeløsning
Pensiondanmark har specielt kig på indkvarterings- og kontorbygninger. Og Torben Möger Pedersen er også åben for at rive de eksisterende bygninger ned og bygge helt nyt der, hvor det giver bedst mening for at renovere.

– Jeg vil tro, at Forsvaret vil tilbyde en pakkeløsning, hvor der både er det, der er nedslidt og som måske skal rives ned, og noget der er i god stand og som skal vedligeholdes og driftes. Vi er med på at se på det hele, og det skal hænge sammen for begge parter, siger han til DR.

Danica og Velliv giver over for DR også udtryk for, at de er klar til at investere i militære bygninger.

Læs artiklen på DR her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder