Connie Hedegaard på Mipim 2022

Connie, klima og masser af investorer

Mipim er i fuld gang, og der er fantastisk mulighed for at få fulgt op på kontakter efter tre år uden den powermingling, som Mipim er så utrolig effektiv til.

Croisette på Croisetten. Svensk Croisette Real Estate Partners, der også har kontor i det indre København, havde kørt bilerne til Cannes for at gøre indtryk på branchen

Onsdag var også den dag, hvor en af de store danske officielle begivenheder fandt sted nemlig tidligere klimakommissær Connie Hedegaards indlæg om, hvor hurtigt klimaforandringerne egentlig går, og hvor vigtigt det er, at vi gør noget. Og også at vi gør mere end det, der lige ligger foran os.

– Så er der nogen, der siger, om det ikke nu er vigtigere at koncentrere sig om, at der er krig i Europa. Og jo, det er også vigtigt, men det ændrer ikke på klimadagsordenen, og vi har ikke tiden til at udskyde den, sagde Connie Hedegaard.

Dagen var ellers præget af travle danskere, der enten skulle til frokost, reception eller måske rundt på udstillingen og se, hvad de andre byer byder på. Saudi-Arabien, Egypten, Paris og London er blandt de største udstillere i år. Og de har valgt et meget forskelligt design. Mens man i det saudiarabiske telt har valgt et helt sort look på både vægge og lofter, så det føles lidt som at komme ind i en hule, så er der på både Paris og London færre fællesskabende aktiviteter end tidligere år, men masser af små lommer, hvor man kan tale om projekter og byudvikling.

Og så var Mipim Morgen også rundt på standene på Mipim, som onsdag sprudlede af liv og mange mennesker ikke mindst i de franske pavilloner.

Investeringsoptimismen er intakt på trods af urolige renter og krig i Ukraine, og Mipim Morgen fangede tre investorer, som alle er på Mipim for at tale om nye investeringer og deres overvejelser om markedet. I dagens udgave af Mipim Morgen møder du Mads Rude, Patrizia, der er på Mipim for at tale om Patrizias nye Sustainable fond, Solveig Rannje, Velliv Ejendomme, der leder efter nye investeringsprojekter og ejendomme og nu stiller krav til alle leverandører om diversitet og ESG-tilgang samt Arvi Luoma, Blackbrook, der gerne både vil øge sin portefølje i Danmark, men også optimere de eksisterende logistikejendomme, så Danmark er klar til fremtiden.

I torsdagens udgave af Mipim Morgen kan du blandt andet høre om Solveig Rannje fra Velliv Ejendomme og hendes oplevelser på Mipim i år. Her fotograferet sammen med partner Malin Meyer, Danielsen Architects, der lige kom forbi. I baggrunden er der rundvisning for nogle af de danskere, der var på Mipim for første gang

Saudi-Arabien havde valgt et lidt huleagtigt design på Mipim i år, hvor de har et stort telt med investeringsmuligheder

Læs alle Mipim-artikler her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder