Partner Thomas Riise-Jakobsen, Nrep. Foto: Nrep

Nrep sender 12-13 deltagere til Mipim

Danmarks største ejendomsinvesteringskoncern, Nrep, sender 12-13 mand til Mipim fra de nordiske lande, heraf cirka halvdelen fra Danmark. Mipim var indtil pandemien en af verdens absolut største ejendomsmesser.

– Det er lidt færre, end hvad vi plejer at sende afsted. Vi har holdt øje med, hvem det primært er, der deltager, og vi kan se nu, at det vil være nogle, som vi gerne vil i kontakt med, siger partner Thomas Riise-Jakobsen, Nrep.

Det er især i løbet af de sidste 14 dage, at danske deltagere er begyndt at melde sig til.

– Jeg tror, mange har været i tvivl også med hensyn til sikkerheden i forhold til Corona. Men udviklingen de sidste uger har betydet, at man godt tør tage af sted.

Nrep har det seneste år udvidet aktiviteterne til blandt andet Polen og har derfor holdt nøje øje med, hvormange der kom fra andre lande.

– Vi er meget interesserede i, hvad der sker i Polen, som vi er gået ind i for nylig, men også i Tyskland, hvor jeg tror vi har meget at byde på i forhold til investeringer flere steder. En af de ting, som vi i den forbindelse gerne vil i dialog omkring, er den byfornyelse og byudvikling, som vi er involveret i i københavnske Tingbjerg. Det er et koncept og en mulighed for at videreudvikle belastede boligområder, som jeg er sikker på, at andre vil være interesseret i.

Læs også Nrep i første investering uden for Norden – går ind i Polen med milliardopkøb

Læs også Nrep går både ind i Tyskland og på markedet for ejendomskredit

Stiller med ’et rimeligt slagkraftigt team’
Derfor er det også især på det felt, at Nrep sender medarbejdere afsted.

– Der stiller vi med et rimeligt slagkraftigt team, som arbejder med de ting som for eksempel Jens Kramer Mikkelsen jeg selv og flere andre. Vi vil også gerne tale med udenlandske operatører, som er inden for de samme områder som os, til gensidig inspiration, så vi kan lære, lære fra os, og udvikle vores koncepter endnu mere. Det gælder også nationalt, og derfor har vi også været opmærksomme på, om kommunerne ville blive repræsenteret. Det er vores indtryk, at der kommer et relevant antal, og det er baggrunden for, at vi er med, siger Thomas Riise-Jakobsen.

Lidt anderledes strategi end tidligere
Han har en strategi for sine dage i Cannes, der er lidt anderledes end tidligere.

– Jeg har tidligere sørget for at have meget i kalenderen, men i denne omgang har jeg bevidst valgt at gøre plads til at blive inspireret og have plads til spontane møder. Jeg tror, at for mange havde der måske dannet sig sådan en lidt fast plan for, hvad man skulle på Mipim, og der er det meget godt at komme ud af den trummerum. Der er en del, der inviterer til cykling eller paddle tennis, og det kan være en rigtig god måde at tale sammen om nogle ting på en anden måde, så længe det ikke tager en hel dag, siger Thomas Riise-Jacobsen.

Nrep kommer til at præsentere flere af deres konceptbyggerier som Woods, Juli Living og Plushusene for udenlandske investorer på Mipim både inden for kontor og bolig.

Læs alle nyheder om Mipim her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder