Partnerkredsen i Thylander udgøres nu af Lars Thylander (bestyrelsesformand), Kristian Krogh (CEO og Managing Partner), Henrik Køhn, Lars Bigom, Jørgen Rugholm og Frederik Wiidau. Desuden er Maj Blach, Mikkel Rosendahl og Jarl Greve blevet udnævnt til associerede partnere i Thylander. Foto: Presse

Thylander udvider partnerkredsen

Lars Bigom, Jørgen Rugholm og Frederik Wiidau er nye partnere i Thylander, oplyser det København-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab.

Det betyder, at partnerkredsen i Thylander nu udgøres af Lars Thylander (bestyrelsesformand), Kristian Krogh (CEO og Managing Partner), Henrik Køhn, Lars Bigom, Jørgen Rugholm og Frederik Wiidau.

Læs talentportræt af Frederik Wiidau – Glem titel og løn, når du søger dit første job

Som Estate Media har skrevet, har Thylander, som siden 2014 har været hovedejer af projektudviklingsselskabet Sophienberg Gruppen, netop helt overtaget Sophienberg Gruppen. I den forbindelse er adm. direktør, medstifter og partner Lars Bigom nu indtrådt som partner i Thylander. Lars Bigom fortsætter som adm. direktør i Sophienberg Gruppen.

Også tre nye associerede partnere
Medstifter af og direktør i Sophienberg Gruppen Niels Krag udtræder af ejerskabet. Niels Krag fortsætter uændret i rollen som direktør i Sophienberg Gruppen med ansvar for byggeri og produktion.

– Målet er at opnå større kommerciel synergi og i endnu højere grad spiller hinanden stærke. Sammen dækker vi hele værdikæden fra projektudvikling over drift og forvaltning med et fælles stærkt fokus på kvalitet og bæredygtighed, siger CEO og Managing Partner Kristian Krogh, Thylander.

Udover de tre nye partnere – Lars Bigom, Jørgen Rugholm og Frederik Wiidau – er Maj Blach (35), Mikkel Rosendahl (43) og Jarl Greve (28) blevet udnævnt til associerede partnere i Thylander.

Lancerer ny fond i foråret
I foråret vil Thylander lancere en ny fond i samarbejde med Sophienberg Gruppen.

– Fonden skal blande det bedste fra de to selskaber og udvikle, opføre og drive boliger med et bæredygtigt langtidsholdbart fokus på funktionalitet, arkitektur og materialer, siger Kristian Krogh.

Fonden skal med tilsagn fra udvalgte investorer have en investeringskapacitet på over 2 milliarder kr.

Sigter mod portefølje på over 30 milliarder kr.
Det seneste år har Thylander ansat 13, så medarbejderstaben nu tæller 55 personer.

Thylanders samlede portefølje har i dag en værdi på cirka 15 milliarder kr. og består af omkring 800.000 kvm – primært i københavnsområdet. Frem mod 2026 vil ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskabet mere end fordoble sin ejendomsportefølje til over 30 milliarder kr.

Læs mere Thylander vil mere end fordoble sin portefølje til over 30 milliarder kr. og overtager helt Sophienberg Gruppen

Thylander er en partnerejet virksomhed etableret i 1986 af bestyrelsesformand og hovedejer Lars Thylander.

Læs om Thylanders 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder