Mårten Leringe, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects. Foto:C.F. Møller Architects.

C.F. Møller Architects vinder udbud i Helsingborg

C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder Arkitekter og Ramboll Sweden har vundet udbuddet om at lave undersøgelser og dokumentation, der vil være baggrunden for planlægningen af Helsingborgs nye hospitalsområde i Östra Ramlösa.

Udbuddet kommer på baggrund af, at Skåne Regionsråd i foråret besluttede at påbegynde en planlægningsproces for placeringen af et nyt hospital i Helsingborg. Det skal ligge i Östra Ramlösa, hvor det ligeledes er kommunens plan, at der skal bygges en ny bydel.

– Vi er stolte over at have vundet en så prestigefyldt opgave og ser frem til at deltage i gennemførelsen af et projekt, der er en del af byudviklingsområdet Östra Ramlösa. Vores mål i teamet er at udvikle et solidt overordnet konceptuelt program for det nye hospitalsområde sammen med alle interessenter, udtaler Mårten Leringe, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

Opgaven er at udvikle et koncept for et hospitalsprojekt på 200.000 kvadratmeter, som hvis det bliver gennemført bliver Sveriges største igangværende hospitalsbyggeri.

– Vi vil bruge vores omfattende erfaring og ekspertise til at skabe betingelser for bygninger og sundhedsfaciliteter, som er egnet til fremtidens sundhedsbehov, siger Kerstin Eken fra Carlstedt Arkitekter, der er ansvarlig for arkitektopgaven.

Holdet af aktører er blevet valgt på baggrund af det brede kompetencefelt.

– Vores opgaver med gennemførlighedsundersøgelser er brede og omfatter alle relevante ingeniørdiscipliner, f.eks. trafik, energi, geoteknik og hydrogeologi, energisystemer, HVAC, bæredygtighed, logistik og meget mere. Vi er stolte over at påtage os et så mangesidet ansvar og ser frem til et spændende samarbejde, udtaler Josefin Envall, enhedschef i Rambølls hospitalsafdeling.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder