Strategi- og forretningsudviklingsdirektør Emmet Sharghbin, Casa. Foto: Casa

Casa henter ’yderst stærkt kort’ til ny direktørpost

Udviklings- og entreprenørselskabet Casa har ansat Emmet Sharghbin som strategi- og forretningsudviklingsdirektør.

Der er tale om en nyoprettet stilling. Og ansættelsen sker som led i ’en naturlig forlængelse af den udvikling, Casa har gennemgået de senere år og forventer at gennemgå i de kommende’, oplyser ledelsen.

Emmet Sharghbin kommer fra en stilling som Director, Head of Corporate Business Development i det København-baserede selskab 3Shape, der udvikler og producerer 3D-scannere og software. Tidligere har han blandt andet været konsulent hos konsulentfirmaet McKinsey & Company.

Hos Casa bliver Emmet Sharghbins ansvarsområde udover strategi- og forretningsudvikling samt -implementering M&A, der i forlængelse af Casas vækst forventes at fylde mere i forretningen i de kommende år, oplyser Casa-ledelsen, som Emmet Sharghbin, der tiltrådte 1. juni, bliver en del af.

– Emmet Sharghbin er et yderst stærkt kort. Han har den rette erfaring til at lede Casas strategi- og forretningsudvikling, og så er han oveni en god samarbejdspartner med fødderne godt placeret i den jyske muld. Jeg er sikker på, han vil styrke os og bidrage til vores videre vækst, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Emmet Sharghbin er opvokset i Skanderborg og er i dag bosiddende i København. Hans fremtidige arbejdsplads bliver dog på både Casas københavnske og horsensianske kontorer.

– Teamet i Casa virkede dygtigt og ambitiøst, og så er det et fantastisk spændende tidspunkt for en med min strategiske baggrund at kunne bidrage til Casas fortsatte udvikling. Det var også afgørende, at der var rigtig god kemi fra første samtale. Slutteligt er det et ekstra plus for mig med to inspirerende Casa-kontorer tæt på, hvor jeg bor og mine jyske rødder, siger Emmet Sharghbin, direktør for strategi og forretningsudvikling.

Ansættelsen af Emmet Sharghbin betyder også en mindre reorganisering internt i Casa, da It- og Indkøbsafdelingerne nu skal referere til direktøren for strategi og forretningsudvikling.

Læs om Casas resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Casa slår igen rekord – tjener knap en kvart milliard kr.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder