I slutningen af 2022 kan beboere ifølge planen flytte ind i knap 80 nybyggede, bæredygtige boliger i Ballerup. Illustration: Matters

Casa udvikler boligområde i ’Danmarks svar på Silicon Valley’

Udviklings- og entreprenørselskabet Casa med afdelinger i Horsens og København har købt den tidligere erhvervsejendom Høje Haver på Lautrupvang – ’Danmarks svar på Silicon Valley’.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

Projektet er det seneste i rækken af storkøbenhavnske udviklingsprojekter for Casa og det første af en række ejendomsudviklingsprojekter i Ballerup.

Allerede i slutningen af 2022 kan beboere ifølge planen flytte ind i knap 80 nybyggede, bæredygtige boliger i Ballerup. Casa forventer nemlig at kunne indhente byggetilladelse i efteråret 2021, da der allerede foreligger en lokalplan for området.

– Ballerup er et af de mest attraktive områder i Storkøbenhavn. Vi har haft et positivt samarbejde med Lundgrens, som har repræsenteret sælger, der har gjort det muligt for begge parter at gennemføre en godt salgsforløb, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Er i dialog med mulige slutinvestorer
Casa er i øjeblikket i dialog med flere mulige slutinvestorer, der kan overtage det nøglefærdige projekt, oplyser Torben Modvig.

Det er Nordanö, der har eksklusivt salgsmandat fra Casa til at sælge boligprojektet i Ballerup. Nordanö forventer at gennemføre en struktureret salgsproces i 2. kvartal 2021, oplyser partner og dansk landechef Jacob Kjær til Estate Media.

Byggeretten på Høje Haver tæller 6.200 kvm, der skal udnyttes til lejeboliger. Det kommende byggeri skal DGNB-certificeres, og Casa går efter at opnå guldcertificering som en del af virksomhedens bæredygtighedsstrategi.

Købet af Høje Haver er blot det seneste i rækken af et større antal ejendomsudviklings- og boligprojekter, Casa har startet op i Storkøbenhavn. Casa udvikler i forvejen blandt andet milliardprojekterne på Sdr. Ringvej i Brøndby. Boligerne i Kirkebjergområdet DGNB-guldcertificeres også.

Byggeriet af Høje Haver forventer casa igangsat til efteråret.

Læs også Casa sælger boligprojekt i milliardhandel på Vestegnen

 

Fakta:

– Byggeret: 6.209 kvm

– Antal boliger: Cirka 80

– Investor: Ukendt

– Ejendomsudvikler og totalentreprenør: Casa A/S

– Arkitekt: Årstiderne Arkitekter (udviklet af Matters)

Læs også Casa slår igen rekord – tjener knap en kvart milliard kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder