Fra venstre Tobias Vieth, Ninna Thalund Daugaard, Thomas Ulrik, Ann Winther og Niels Gram Hansen. Foto: Lundgrens.

Lundgrens styrker Fast Ejendom-teamet med nye partnere fra Gangsted

Fra den 1. april 2024 styrker Lundgrens sin afdeling for Fast Ejendom & Entreprise med Ninna Thalund Daugaard og Thomas Ulrik.

De kommer begge fra advokatfirmaet Gangsted. 

Thomas Ulrik har tidligere været ansat i Lundgrens fra 2007-2009, og selvom Lundgrens har ændret sig siden, så kender . 

– Vi tilføjer kompetencer inden for det regulerede marked, transaktioner og asset management. Vi er allerede stærke, men nu bliver vi endnu stærkere. Desuden styrker vi vores kompetencer indenfor blandt andet hotel- og boligsegmentet, siger direktør og partner Martin Kirkegaard, Lundgrens. 

Forbereder sig på vækst
Tilføjelsen af de to nye partnere er en del af Lundgrens’ langsigtede strategi med fokus på vækst og større markedsandel. 

– Det er forventningen, at bunden for transaktionsmarkedet er nået, og tiden er derfor inde til at forberede os på en periode med vækst og øget aktivitet på transaktionsmarkedet, siger Ann Frølund Winther, partner og afdelingsleder for Fast Ejendom & Entreprise og fortsætter:

– Vi er fast besluttede på at opretholde vores position som et førende advokatfirma inden for Fast Ejendom og Enterprise herunder at bibeholde vores Tier-1 position, og jeg ser frem til fortsat at arbejde sammen med vores team af dygtige partnere og medarbejdere mod de mål.

Fremadrettet vil Lundgrens’ Fast Ejendom transaktions- og asset management team bestå af Ann Frølund Winther, Ninna Thalund Daugaard, Thomas Ulrik, Niels Gram-Hanssen og Tobias Vieth. 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder