Bjarke Sanbeck er ny partner i Lundgrens.

Lundgrens opruster med erfaren profil

Bjarke Sanbeck er ny partner i Lundgrens.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse mandag.

Bjarke Sanbeck kommer fra en position som partner i advokatfirmaet Mazanti-Andersen og bliver en del af  Corporate & Commercial-afdelingen i Lundgrens.

Oprustningen af Corporate & Commercial-afdelingen er et led i den strategiske udvikling af Lundgrens.

Lundgrens oplever en voksende interesse i markedet, hvor flere af selskabets kunder efterspørger stærk ekspertise og viden inden for både selskabs-, fonds- og kontraktsret. Derfor ønsker selskabet at styrke dets Corporate & Commercial-afdeling, fortæller direktør og partner i Lundgrens Martin Kirkegaard.

– Bjarke matcher vores værdier i Lundgrens, ligesom han er bredt anerkendt for både sin faglige ekspertise og sin ledelse, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil bidrage positivt til både Lundgrens og vores klienter,  siger han.

Et naturligt valg
For Bjarke Sanbeck var det naturligt at vælge Lundgrens som sin næste arbejdsplads, da han anser Lundgrens som et succesfuldt advokatfirma, der er drevet af en enorm høj professionalisme og faglighed.

– At kunne bringe min egen faglighed i spil og via teamwork med dygtige kolleger at kunne levere den bedste rådgivning, er noget, jeg sætter stor pris på, siger Bjarke Sanbeck.

Bjarke Sanbeck er specialiseret inden for selskabsret, kontraktret samt transaktioner med fast ejendom og virksomhedsoverdragelser.

Derudover sidder han i dag i flere bestyrelser, ligesom han er bestyrelsesformand for PLH Arkitekter A/S og LOOP Associates A/S. Bjarke Sanbeck har tidligere undervist på Advokatuddannelsen i fagene Selskabsret og ”Kommunikation og krisehåndtering”, som han i sin tid også var med til at udvikle.

Farvel til profil
Nyheden om Bjarke Sanbeck tiltræden kommer efter, at Lundgrens i sidste uge måtte sige farvel til Ung i Ejendom-talentet Lasse Vittus Hupfeld, der skiftede til Bech-Bruun.

Lasse Vittus Hupfeld havde været Director i advokatfirmaet Lundgrens.

Lasse Vittus Hupfeld modtog sidste år Ejendomsprisen som årets profil i forbindelse med Ejendomsdagene 2022.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder