Prisoverrækkelse Ejendomsdagene 2022. Fra venstre konferencier Claus Elming med fotostat af Jakob Dalhoff, Kubens Ulf Christensen og Exometrics Nikolaj Pfeiffer, Cecilie Rust fra Kereby samt Mia Wagner og Per W. Hallgren fra Nordic Female Founders og AP Ejendommes Peter Olsson. Foto: Estate Media

Her er de nominerede til årets ejendomspriser

Igennem den sidste måned er der kommet mange god bud ind til redaktionen på, hvem der bør nomineres til de 5 priser, der uddeles på Ejendomsdagene. Nu er vi så klar til at præsentere de 25 nominerede.

Fra i dag og helt frem til den 25. august er det muligt at stemme på, hvem der fortjener at stå på scenen og få overrakt priserne den 7. september, og hvem, der for alvor har gjort en forskel for branchen i år enten ved at have ydet en særlig indsats, have fundet på en ny smart måde at gøre tingene på i branchen eller simpelthen ved at tilføre branchen noget nyt.

De 25 nominerede er fordelt på 5 kategorier, og man kan stemme en gang i hver kategori.

Se de nominerede og stem her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder