Visualisering af projektet på Køgevej i Roskilde, som Raundahl & Moesby skal opføre. Illustration: Raundahl & Moesby

Raundahl & Moesby opfører 13.000 kvm i Roskilde for Core Property Management

En forladt Fakta-butik og to udtjente daginstitutioner skal rives ned, og i stedet skal der bygges nyt. På Køgevej i Roskilde er et nyt byggeri på vej, som skal munde ud i 131 nye lejelejligheder, en ny dagligvarebutik og yderligere et erhvervslejemål samt en parkeringskælder. I alt er der tale om cirka 13.000 kvm.

Det er Raundahl & Moesby, der har stået for udviklingen af projektet sammen med Proximus/SDR, og det bliver også dem, der skal stå for opførelsen. Core Propery Management-fonden Core Bolig XI overtager boligerne, når de er færdige, mens Proximus/SDR beholder erhvervslejemålene.

Der er lagt vægt på at skabe attraktive opholdsarealer, herunder orangerier og områder med græsser, planter og bede. Byggeriet skal desuden svanemærkes og forventes at stå færdigt i 2025.

Savills har været rådgiver for sælger i forbindelse med handlen.

Læs mere Raundahl & Moesby opnår historisk omsætning – men tilbagegang på bundlinjen

Læs mere Koncenton vælger samme entreprenør for 12. gang

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder